Σελίδες

13 Ιουν 2012

ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...

HEIL TSSIMEROS


Ο Θ. Τζήμερος, πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» και συνεργαζόμενος με τη «Δράση» του Στ. Μάνου, έδωσε συνέντευξη σε κανάλι της Κορίνθου και σχολιάζοντας το επεισόδιο με τους τραμπουκισμούς του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, είπε: 
«Οταν οι φασίστες της δεξιάς συναντιούνται με τους φασίστες της αριστεράς, γιατί φασισμός είναι και αυτός, οι διαφορές θα λύνονται με καρπαζιές, με κλοτσιές. Μακάρι να μπουν στο ίδιο κλουβί. Είναι φασισμός όταν το ΠΑΜΕ, ας πούμε, έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας, όταν έρχεται ο τουρίστας από την Ιαπωνία ένα ταξίδι ζωής, για να επισκεφτεί την Ακρόπολη και τη βρίσκει κλειστή, από δέκα νταβατζήδες του ΠΑΜΕ. Τι είναι αυτό; Δεν είναι φασισμός; Οταν προσπαθεί να αποπλεύσει ένα πλοίο και πάνε και καταλαμβάνουν τον καταπέλτη, δεν είναι φασισμός; Οταν ξεκινάνε εκδρομές επαναστατικής γυμναστικής από την Αθήνα και πηγαίνουν στο Βόλο, απαγορεύοντας στους εργάτες της "Χαλυβουργίας" εκεί να δουλέψουν, οι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να δουλέψουν, και πλακώνονται εκεί με τους εργάτες της "Χαλυβουργίας" και τους χτυπάνε, υποχρεώνοντάς τους να μην πάνε να δουλέψουν, δεν είναι φασισμός; Είναι αδικήματα του κοινού ποινικού κώδικα, τα οποία κανονικά θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Αυτό προβλέπει ο νόμος. Η παρακώλυση των συγκοινωνιών λέει ο νόμος ότι είναι αυτόφωρο αδίκημα και πρέπει όποιος εμποδίζει ένα πλοίο να φύγει,
όποιος κλείνει ένα δρόμο, να συλλαμβάνεται, να πηγαίνει στο αυτόφωρο και το βράδυ να περνάει τη νύχτα του στη φυλακή και πολλές άλλες νύχτες ακόμα. Οταν όμως έχουμε δείξει τόσα χρόνια τέτοια ανοχή στην κατάλυση της νομιμότητας από την πλευρά του ΚΚΕ και των αριστεριστών, θα έρθει η ώρα που οι ακροδεξιοί θα καταλύσουν και αυτοί τη νομιμότητα με λοστούς και με μαχαίρια. Ε, καιρός είναι να απαλλαγεί η δημοκρατία μας και από τους μεν και από τους δε».
Ο Τζήμερος και το κόμμα του, όπως και ο Μάνος με τον οποίο συνεργάζεται, καυχιόνται ότι εκπροσωπούν απευθείας τους επιχειρηματίες στην πολιτική. Από αυτή την άποψη, καμιά εντύπωση δεν προκαλεί το μίσος τους για τους εργατικούς αγώνες και τις κινητοποιήσεις που συλλογικά και μαζικά αποφασίζουν οι εργάτες, οργανώνοντας στοιχειωδώς την αντίστασή τους στη βαρβαρότητα που πάει να τους επιβάλει η τάξη του Τζήμερου. Αλλωστε, ο ίδιος παραδέχεται ότι σαν κόμμα μιλάει εκ μέρους των επιχειρηματιών, άρα εκ μέρους του Μάνεση, των εφοπλιστών και συνολικά της αστικής τάξης, που βγάζει σπυράκια με τους ταξικούς εργατικούς αγώνες και άρα με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, που βρίσκονται στην πρωτοπορία τους. Ο Τζήμερος θεωρεί «φασισμό» να αντιπαλεύει ο εργάτης άδικους νόμους και το τσάκισμα κάθε δικαιώματος, επειδή είναι υπέρμαχος της δικτατορίας των μονοπωλίων, που θέλει εργάτες δούλους, να σκοτώνονται για 400 ευρώ στα καμίνια του κάθε Μάνεση. Τα ίδια λέει άλλωστε και η ΕΕ, την οποία υπερασπίζεται. Εχει για επίσημη ιδεολογία τον αντικομμουνισμό και δαπανά ασύλληπτα ποσά σε προπαγάνδα, για να ξαναγράψει την Ιστορία και να ταυτίσει τον κομμουνισμό με το σοσιαλισμό. Σε χώρες μάλιστα της Βαλτικής, οι κομμουνιστές που αγωνίζονται στην πρωτοπορία του λαού, περνάνε όντως πολλές νύχτες στα κρατητήρια, όταν οι συνεργάτες των ναζί τιμώνται από το κράτος. Παρεμπιπτόντως, για τη «Χαλυβουργία», τα λιμάνια και τον Παρθενώνα, τα ίδια λέει και η «Χρυσή Αυγή». Καθόλου παράξενο, αφού οι κάθε λογής Τζήμεροι και χρυσαυγίτες το ίδιο δέντρο ποτίζουν. Αυτό της αστικής τάξης και του συστήματος, που θέλει να τσακίσει τους εργατικούς αγώνες και το ΚΚΕ, για να περάσει ευκολότερα αλυσίδες στο λαό. Να αλλάξουν πλευρό οι Τζήμεροι, οι Κασιδιάρηδες και τα άλλα λιβανιστήρια των αστών, αν νομίζουν ότι θα το πετύχουν.
ΠΗΓΗ

25 σχόλια:

  1. Και λίγα επέλεξες να βάλεις. Ο τύπος έχει πει κι έχει γράψει πολύ χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/12, 2:08 μ.μ.

    Όλοι οι κρυφοφασίστες φανερώνονται σιγά σιγά,δεν θα τους περάσει κάποια στιγμή ο λαός θα ξυπνήσει. "ΦΙΝΤΕΛΙΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/12, 4:36 μ.μ.

    Δεν υπάρχει μίσος για εργατικούς αγώνες, αλλά τους βρίσκει απέναντι όταν καταλύουν κάθε έννοια της Δημοκρατίας. Συμφωνώ απόλυτα με Μάνο και Τζήμερο, πως πρέπει να τηρείται ο νόμος (είναι αυτόφορο αδίκημα η παρακώλυση συγκοινωνιών και η κατάληψη οδοστρώματος) σε περιπτώσεις ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ απεργίας, καταναγκασμού δηλαδή των ανθρώπων που θέλουν να εργαστούν να απεργήσουν! Είναι ενάντια σε κάθε μορφή βίας όπως της περίπτωσης του κ. Κασιδιάρη στην κ. Κανέλλη. Όπως επίσης όμως ενάντια και στην καταπάτηση των νόμων που το ίδιο το νομοθετικό όργανο ψηφίζει (κ. Κανέλλη).

    Δείτε το παρακάτω βίντεο στο 37:00
    http://www.dailymotion.com/video/xrhjrq_y-yyyyy-yyyyyyyy-yyy-news-247_news?fbc=942

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ :

      Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα.
      Δεν ήμουν τσιγγάνος.
      Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα.
      Δεν ήμουν κομμουνιστής.
      Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα.
      Δεν ήμουν Εβραίος.
      Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα,
      Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει...

      ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΠΩΣ ΑΡΓΑ ΘΑΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ,

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/12, 4:54 μ.μ.

    ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΡΙΝ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ
    ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σου αναρτάται μόνο και μόνο για να γίνει κατανοητό και στον πιό αδαή ότι οι χρυσαυγίτες είναι ανεγκέφαλοι, ναζιστικός απόπατος, Είναι το ταξικό δηλητηριώδες σαπρόφυτο που - με λίπασμα τόσο το φόβο όσο και το λούμπεν κατακάθι του κοινωνικού δαρβινισμού - ευδοκιμεί στο θερμοκήπιο των δημίων του λαϊκού εξανδραποδισμού.
      Είναι η βρωμιά, η δυσωδία και η σαπίλα του υπάρχοντος συστήματος, στο τετράγωνο.
      Είναι οι πυγμαλίωνες της συμμορίας των «κασιδιάρηδων» που έσυραν την ανθρωπότητα στον όλεθρο: Οι Χίτλερ, οι Γκέμπελς, τα «Ες - Ες» και οι Γκέρινγκ.
      Είναι Οι Παπαδόπουλοι, οι Παττακοί και οι Μακαρέζοι, είναι ο χίτης ο γερμανοτσολιάς και ο ταγματαλήτης.
      Είναι ο πολιτικός υποκόσμος του πιο τραμπούκικου λαϊκισμού, είναι οι νυχτόβιοι μαχαιροβγάλτες και οι «άντρακλες» που δέρνουν γυναικούλες.
      Η «Χρυσή Αυγή» είναι η άλλη όψη του ίδιου πολιτικού νομίσματος της πλουτοκρατίας.
      Είναι ακριβώς εκεί, στον κόρφο της πλουτοκρατίας, που επωάζεται το αυγό του φιδιού. Εκεί βρίσκεται η φωλιά του.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/12, 5:01 μ.μ.

    Θέλετε να εκφράσετε την "άλλη άποψη" αλλά δεν δέχεστε αντεπιχειρήματα; Τέτοιου είδους λασπολογία γουστάρετε να προμοτάρετε; Περιμένω να δημοσιευτεί το σχόλιό μου, όπως και το προηγούμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν "ΑΝΏΝΥΜΕ" το σχόλιο σου αναρτήθηκε, τα επιχειρήματα σου που είναι???
      Αλλά πολύ ανωνυμία και θρασυδειλία έπεσε ...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/12, 5:03 μ.μ.

    "που βγάζει σπυράκια με τους ταξικούς εργατικούς αγώνες και άρα με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, που βρίσκονται στην πρωτοπορία τους"

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ταξικούς και εργατικούς αγώνες το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.
    Το άλλο με τον Τοτό είμαι σίγουρος ότι το ξέρεις....

    Ανεπάγγελτος άεργος χαβαλές είσαι και εσύ φαντάζομαι που ονειρέυεσαι καρέκλα δημοσίου...
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην γελειότητα και στην ηλιθιότητα δεν απαντάς απλά την προσπερνάς...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/12, 5:30 μ.μ.

    Μια χαρά τα λέει ο Τζήμερος. Επιτέλους και κάποιος να μιλάει με λογική απέναντι στην παράνοια του ΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΝΕΛΛΑ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/12, 11:07 μ.μ.

      Από την ίδια μάνα είστε όλα.
      Αδερφούλες.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/12, 8:21 μ.μ.

    Στους παραπανω "ανωνυμους" θρασυδειλους νοσταλγους των εγκληματων του ναζισμου τους προτρεπω να παρακολουθησουν το παρακατω βιντεο :
    http://youtu.be/2NNw-xFMFV4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/12, 9:09 μ.μ.

    άριστα τα λέει ο Τζήμερος. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να λειτουργήσει το κράτος, και οι κόκκινοι τραμπούκοι να αντιμετωπιστούν. Επιτέλους, το ΠΑΜΕ δεν είναι υπεράνω του νόμου! Η φασιστική ασυδοσία τους, όνειδος για την κοινωνία μας που μας έχει κάνει διεθνώς ρεζίλι, πρέπει να σταματήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος "ανώνυμος" ανδρείκελο της χρυσής αυγής, ανεγκέφαλος, απόγονος του χίτλερ, ελάλησε.
      Ελπίζω όταν καταλάβεις τον λάκκο που έχεις πέσει να είναι ακόμα νωρίς και να μπορέσεις να βγείς.
      Αν ακόμα δεν είσαι άνεργος και εξαθλιομένος , θα είσαι σίγουρα στο επόμενο διάστημα.
      Τότε θα παρακαλάς το ΠΑΜΕ να σε βοηθήσει, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείς και το μυαλό σου, να σκέφτεσαι και να μην τρώς αμάσητα όλα τα σκατά που σου πλασάρουν τα ΜΜΕ του συστήματος.
      Το μυαλό πρέπει να το χρησιμοποιούμε, να σκεφτόμαστε να προβληματιζόμαστε και να βλέπουμε μπροστά και όχι να είμαστε υποτακτικά άλογα και ηλίθια υποκείμενα...
      Η διαφορά του ανθρώπου απο τα ζώα είναι μία και βασική : η λογική , εσύ μάλλον ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία, ακόμα μπορείς να αλλάξεις κατηγορία,
      προλαβαίνεις, σκέψου και προβληματίσου, αύριο θα είναι αργά και θα είσαι άξιος της μοίρας σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/6/12, 10:17 μ.μ.

      Αυτή είναι η δημοκρατία του Θ. Τζήμερου και της τάξης του: Η υπεράσπιση του δικαιώματος των εργοδοτών να τσακίζουν τους εργάτες και η άρνηση στους εργάτες κάθε δικαιώματος υπεράσπισης των δικών τους δικαιωμάτων. Γιατί αυτός είναι ο στόχος του Τζήμερου και του κάθε αστού: Να ξεμπερδεύει με το ΚΚΕ για να ξεμπερδέψει με το εργατικό - λαϊκό κίνημα, με τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. Γιατί θέλουν, ως τάξη, να καταπνίξουν τη φωνή χειραφέτησης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της προκειμένου να μην αμφισβητηθεί η εξουσία των μονοπωλίων.
      ***
      Γι' αυτό χτυπούν το ΚΚΕ, γιατί θέλουν τους εργαζόμενους αλυσοδεμένους και σκυφτούς. Γι' αυτό επιδίδονται σε ωμό αντικομμουνισμό και συκοφάντηση. Γι' αυτό ανασύρουν τη θεωρία των «άκρων» και επιχειρούν να εξισώσουν το ΚΚΕ, δηλαδή ένα κόμμα των εργαζομένων που αντιπαλεύει τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος, με ένα κόμμα που είναι παιδί του δικού τους, καπιταλιστικού συστήματος, δηλαδή τη «Χρυσή Αυγή», που όπως κάθε ναζιστικό μόρφωμα λειτουργεί ως το μαστίγιο της αστικής τάξης απέναντι στο εργατικό - λαϊκό κίνημα.
      ΧΑΡΗΣ ΔΛΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/6/12, 11:09 μ.μ.

      Από την ίδια μάνα είστε όλα.
      Αδερφούλες.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/12, 9:57 μ.μ.

    Τι έγινε ρε σύντροφε,
    πλάκωσε όλα το χαφιεδότσουρμο να στηρίξει τον αδερφό του κασσιδιάρη?
    Να στηρίξει το καμμουφλαρισμένο ναζιστικό μόρφωμα που ακούει στο όνομα τζημερος?
    ΕΛΕΟΣ...
    ΑΝΤΩΝΗΣ Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/6/12, 10:07 μ.μ.

    Αλλο μπουμπούκι της νεας δημοκρατιας τωρα εκδηλωνει τον φασισμο που δεν κρυβει μεσα της αλλα τον εκδηλωνει.
    Παραπλανημενοι ψηφοφοροι της ΝΔ του αντωνη, της ντορας και του ψωμιαδη, σκεφτειτε πριν κανετε το εγκλημα.
    ΙΔΟΥ τα πεπραγμενα της εν λογω "κυριας" :
    To... ακροδεξιό "μπουμπούκι" της Νέας Δημοκρατίας, η περίφημη πια Χριστίνα Σιδέρη τομεάρχης Β3 του κόμματος, μετά την συγκλονιστική της δήλωση για την επίθεση Κασιδιάρη εναντίον της Λ. Λανέλλη και της Ρένας Δούρου ("Εμ κοριτσάρες μου εσείς και όλα τα κομμούνια ξεκινήσατε το πανηγύρι"), ξαναχτυπάει μέσω Facebook ζητώντας την σύλληψη των γονιών του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η Χριστίνα Σιδέρη ήταν ανάμεσα στους 29 ακροδεξιούς προσαχθέντες του Αγίου Παντελεήμονα στις 24 Φεβρουαρίου του 2010. Την προσαγωγή παρουσιάζει μάλιστα η ίδια αγανακτισμένη μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα και το κείμενο της που αναδημοσιεύει και το επίσημο site της «Χρυσής Αυγής».
    "ΦΙΝΤΕΛΙΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/6/12, 10:32 μ.μ.

    ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ KAI NA ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ:
    http://youtu.be/JuivSJadwiY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/12, 10:54 μ.μ.

    Προκαλώ οποιονδήποτε "Τζημερικό" να μου εξηγήσει τεκμηριωμένα που διαφέρουν οι πολιτικές απόψεις του Τζήμερου με τον Καssiδιάρη????????????
    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/6/12, 12:21 π.μ.

    Οι πραγματικοι εχθροι του φασισμου ειναι οι κομμουνιστες και οχι οι γιαλαντζι...
    Ας το καταλαβουμε μια και καλη οι κομμουνιστες ειναι αυτοι που εχουν πολιτικες θεσεις, σοβαρες και υπευθυνες, διαχρονικα και ιστορικα δικαιωμενοι, ειναι αυτοι που δεν κανουν κωλοτουμπες ουτε για να παρουν ψηφαλακια ουτε για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τον λαο.
    Ειναι αυτοι που δεν φοβηθηκαν εξοριες, διωξεις , εκτελεσεις, αυτοθυσιες.
    Ειναι αυτοι που ηταν , ειναι και θα ειναι διπλα σε καθε αγωνα για το Δικιο του εργαζομενου.
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ , ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΚΕ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
    ELPIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος14/6/12, 1:00 π.μ.

    Η συμμορία των «κασιδιάρηδων»...
    Πως λέμε η συμμορία Ντάλτον...
    ELPIDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος14/6/12, 1:48 π.μ.

    Επετρεψε μου διαχειριστα να κανω μια αφιερωση σ' ολα τα φασιστοειδη , τζημερικα και κασιδιαρικα (αλλωστε αδελφια ειναι).
    http://tasosnastos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_12.html


    Η γη θα γίνει κόκκινη ετσι κι' αλλοιως , καλα θα κανουν να βαλλουν το κουφιο μυαλο σε λειτουργια...
    Που ξερεις μπορει να μην εχει παθει ανεπανορθωτη βλαβη, μια προβα θα σας πεισει...
    Ιφιγενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή