Σελίδες

18 Μαΐ 2012

Τι άλλο να κάνουν για να τους πιστέψετε κ. Σαμαρά;...


Είναι φανερό ότι ο κ. Σαμαράς έχει επιλέξει αντίπαλο. Τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα με επιμονή. Είναι προφανές το γιατί. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας βολικός αντίπαλος σε σχέση με όσα του καταλογίζει ο Σαμαράς.
Οπως, για παράδειγμα, αυτό που ονειρεύτηκε χτες ο κ. Σαμαράς. Οτι τάχα, δηλαδή, ο ΣΥΡΙΖΑ «νεκρανασταίνει το σφυροδρέπανο», όπως είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καταρχάς ένα βασικό ερώτημα προς τον κ. Σαμαρά είναι τούτο:
`Η το σφυροδρέπανο έχει «πεθάνει», οπότε ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να κοιμάται ήσυχος, ή δεν έχει πεθάνει, οπότε λογικό είναι να συνεχίζει ο κ. Σαμαράς να υποφέρει από τον εφιάλτη του σφυροδρέπανου.
Και επειδή ακριβώς τίποτα από εκείνα που του προκαλούν εφιάλτες δεν έχουν πεθάνει, γι' αυτό ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να τα ξορκίσει. Πώς; Ξιφουλκώντας εναντίον των απομιμήσεων.
Είναι, δηλαδή, σαν να βάλλεις κατά του ΠΑΣΟΚ και να το καταγγέλλεις γιατί, δήθεν, είναι... σοσιαλιστικό.
Να, όμως, που οι (βολικοί του) αντίπαλοι τον πρόλαβαν τον κ. Σαμαρά. Και το ξεκαθάρισαν. Σχεδόν τον παρακαλούν να τους πιστέψει. Καμία πρόθεση δεν έχουν να συνδεθούν με το σφυροδρέπανο.
Ρίχτε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο της «Αυγής» την επομένη των εκλογών της 6ης Μάη.
Η φωτογραφία από τα επινίκια του κ. Τσίπρα έφτασε κανονικά στα γραφεία της «Αυγής» το βράδυ των εκλογών. Αλλά το σφυροδρέπανο το «επεξεργάστηκε» κανονικά η «Αυγή» και ως διά μαγείας το σφυροδρέπανο εξαφανίστηκε την άλλη μέρα από την πρώτη της σελίδα.
Τι άλλο να κάνουν για να τους πιστέψετε κ. Σαμαρά;...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/5/12, 3:00 μ.μ.

    Ειναι κι αυτα τα σφυροδρέπανα που λογοκρίνονται και σβήνονται στην Αυγή που μιλάνε για μια Αριστερά συσκευασίας χωρίς αριστερό περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή