Σελίδες

10 Απρ 2012

EPIRUS GATE KAI ARGYRIA... ΤΟ BLOG μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ...


ΣΧΕΤΙΚΟ : "EPIRUS GATE" : ΕΞ-ΑΡΓΥΡΟΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑ...

ΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ EPIRUSGATE.BLOGSPOT.COM ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε βάρος ενός διαχειριστή ιστολογίου ( blog ) για συκοφαντική δυσφήμηση και απόπειρα εκβίασης σε βάρος Βουλευτή στην Ήπειρο. 
Στην υπόθεση εμπλέκεται και άλλο ένα πρόσωπο που ερευνάται η σχέση του με το ιστολόγιο(......).
Οι διαχειριστές του blog ζητούσαν εκβιαστικά χρήματα για να σταματήσουν να συκοφαντούν τον Βουλευτή.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος ενός 40χρονου διαχειριστή του ιστολογίου «epirusgate.blogspot.com»,
στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, για κατ' επανάληψη δημοσίευση αναρτήσεων με εκβιαστικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο, σε βάρος Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Ήπειρο.
Επιπλέον, στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και ένας 43χρονος ημεδαπός, του οποίου ερευνάται η σχέση (συν)εργασίας με το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Ειδικότερα, ο Βουλευτής  κατήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι στον συγκεκριμένο ιστότοπο και για το χρονικό διάστημα από αρχές του 2009 έως και πριν από ένα μήνα περίπου, δημοσιεύονται αναρτήσεις με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του.
Επιπλέον κατήγγειλε ότι τον τελευταίο καιρό, δεχόταν τηλεφωνήματα από τους διαχειριστές του ιστολογίου, που εκβιαστικά του ζητούσαν χρήματα για να σταματήσουν την ανάρτηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος του.
Μετά από κατάλληλη ψηφιακή έρευνα από στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος ως διαχειριστής του ιστολογίου, ενώ ερευνάται η σχέση συνεργασίας του 43χρονου με το ιστολόγιο και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ : 
•ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ Νοεμβρη του 2010 είχαμε δίκιο???
••••ΕΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ.....



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/12, 1:53 π.μ.

    ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ...
    Δεν καταλαβαινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/12, 5:01 μ.μ.

    Διαβάστε και αυτό, πολύ ενδιαφέρον για το ποιόν του παραπάνω "αργηρώνητου" blog...
    http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/12, 5:35 μ.μ.

    http://www.sigmalive.com/news/politics/479096

    ΑπάντησηΔιαγραφή