Σελίδες

21 Απρ 2012

Πολιτικό τσίρκο


Η  είδηση έχει αρχίσει και κάνει το γύρο των blog  σιγά σιγά.. Πρώτο  ανέδειξε το θέμα το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν το καλοσκεφτεί κανείς όλο αυτό το πολιτικό τσίρκο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ  κάπως έτσι εννοεί τις συμμαχίες. Δηλαδή όσοι πιστοί προσέλεθετε. Όποιο "ψώνιο" έχει ή νομίζει ότι έχει κάποια ομάδα ή ομαδούλα να "αρχηγεύει" μπορεί να  ελπίζει σε συνεργασία  με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όταν πρόκειται για ψηφαλάκια δεν έχουν το θεό τους.
Αν αναρρωτιέστε που βρίσκουν το θράσος να κάνουν επιθέσεις  ενότητας, φιλίας, συνεργασίας.... κλπ στο ΚΚΕ , μια προσεκτική μελέτη της  ιστορίας του ΚΚΕ, ειδικά του τόμου που κυκλοφόρησε πρόσφατα, θα σας δώσει απαντήσεις.

Πέρα από την πλάκα όμως, γιατί από ένα σημείο και πέρα τέτοια είναι, υπάρχει ο κίνδυνος τα εργατικά λαϊκά  στρώματα που θα τους εμπιστευτούν  να οδηγηθούν σύντομα στην απογοήτευση και στην συντηρητικοποίηση.
Αν θέλετε περισσότερα διαβάστε εδώ
Εγώ απλά επισυνάπτω φωτογραφίες.
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/12, 3:02 μ.μ.

    Αρχιζουμε να καταλαβαίνουμε πια ότι και η πολύφερτη ενότητα της αριστεράς δεν είναι παρά άλλο ένα μαρκετινίστικο τέχνασμα πλειοδοτικής τάχα ανοιχτότητας.

    υγ: να θυμίσουμε ότι ο Σύριζα συνεργάστηκε με πασοκ, νδ, λάος στην Ικαρία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/12, 3:13 μ.μ.

    Μπορεί κανείς να το δει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ιστοσελίδα ISKRA:
    http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7500:psifodeltia-syriza-ekloges-2012-&catid=79:aytodioikisi&Itemid=179

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/4/12, 2:37 μ.μ.

    Ο λαός δεν ξεχνά,
    Ιφικράτη Αμυρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή