Σελίδες

18 Απρ 2012

Τι κρύβει η εμμονή για «ενότητα»;


-- Τι κρύβεται πίσω από την εμμονή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ για «ενότητα της Αριστεράς»;
Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ υποκρίνεται και ψηφοθηρεί, εμμένοντας προεκλογικά στην πρόταση για «ενότητα της αριστεράς». 
Παρά τα λεγόμενά του, ούτε ο ίδιος θέλει την εκλογική συνεργασία, αφού ξέρει ότι το χωρίζει χάος με το ΚΚΕ. Επιπλέον, οι πολιτικές τους συγγένειες βρίσκονται στρατηγικά στο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας. 
Στο πλαίσιο μιας τέτοιας διαχείρισης επιδιώκει να αναβαθμίσει το ρόλο του, θέλοντας να καταλάβει και μια - δυο κυβερνητικές θεσούλες. 
Στα σχέδιά του αυτά, ξέρει καλά ότι μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ΚΚΕ θα ήταν σοβαρό εμπόδιο. 
Οτι ακόμα κι αν γινόταν, θα φυλλορροούσε την επομένη των εκλογών, στερώντας του το όνειρο να διαχειριστεί κι αυτός την καπιταλιστική βαρβαρότητα από κυβερνητικό πόστο. 
Εκτός όλων αυτών, όμως, οι προτάσεις του για «ενότητα» γίνονται εκ του ασφαλούς και γι' αυτό συνιστούν κοροϊδία και εμπαιγμό του λαού.
Ξέρει καλά ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συναινέσει σε συνεργασίες επιζήμιες για το λαό και πως αν υπήρχε περίπτωση μια πολιτική συμμαχία από τα πάνω να βοηθήσει το κίνημα, το ΚΚΕ θα πρωτοστατούσε για να γίνει. 
Την συνεργασία όμως την έχουν απορρίψει για τους δικούς τους λόγους και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις στις οποίες απευθύνεται ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό
παράδειγμα είναι η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη, η οποία μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, ήταν «τάση» στο εσωτερικό του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και τώρα δε θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Αλλά ούτε οι «Οικολόγοι», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε ακόμα και το «Αρμα Πολιτών» θέλουν να συνεργαστούν με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και το έχουν δηλώσει δημόσια. Αντίθετα, επειδή τα παζάρια του Δημαρά με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν τελεσφόρησαν, το «Αρμα» κατέληξε να συνεργαστεί με τον Καμένο, δείχνοντας πόσο ευτελείς είναι οι διαφορές ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις που κολυμπάνε στην «αντιμνημονιακή» σούπα και τι «ενότητα» επιδιώκουν.
Εκ του ασφαλούς, όμως, μιλάει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και όταν υπόσχεται ανέξοδα στο λαό ότι μια «κυβέρνηση της αριστεράς» μπορεί να του λύσει τα προβλήματα. Ξέρει ότι ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα δεν πρόκειται να προκύψει από τις εκλογές, ώστε να επαληθευθούν όλα τα διαχειριστικά αδιέξοδα για τα οποία μιλάει το ΚΚΕ. Γι' αυτό ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ έχει το ακαταλόγιστο να λέει ότι θέλει, να τάζει λαγούς και πετραχήλια για αυξήσεις στους μισθούς, αποκατάσταση δικαιωμάτων και ανάπτυξη υπέρ του λαού από μια «αριστερή κυβέρνηση» που θέλει τη χώρα μέσα στην καπιταλιστική ΕΕ, δεν έχει στρατηγική σύγκρουσης με τα μονοπώλια και τα λογαριάζει σαν μοχλούς της ανάπτυξης που ευαγγελίζεται. Στον αντίποδα, ποιες συνεργασίες προβάλλει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ σαν πειστήριο της «ενωτικής» του διάθεσης; Την εκλογική σύμπραξη με τον Κουρουμπλή, τη Σακοράφα και το Μητρόπουλο, στελέχη όλα του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένα με το πρόγραμμά του. Αλλά και τη συνεργασία με ομάδες της σοσιαλδημοκρατίας, που είναι αμφίβολο αν τις ξέρει άλλος πέρα από τον στενό κύκλο των λιγοστών μελών τους.
Ακόμα όμως και σ' αυτές τις συνεργασίες, πριν καλά καλά ανακοινωθούν, άρχισαν τα όργανα για τη σταυροδοσία, δείχνοντας ότι ο καθένας αποφασίζει με βάση τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και την εκλογική του επιβίωση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να «δέσει» τους υποψήφιους του με απόφαση της πανελλαδικής συνδιάσκεψης, που λέει ότι αν κάποιος εκλεγεί και θελήσει αργότερα να αποχωρήσει από το σχήμα, είναι υποχρεωμένος να αφήσει την έδρα του στον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Τέτοιο είναι το βάθος των συνεργασιών που διαφημίζουν οι οπορτουνιστές. Επιπλέον, έχουν δώσει δείγματα γραφής στο εργατικό - λαϊκό κίνημα και στην τοπική διοίκηση, όπου συνεργάζονται κατά κόρον με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, με μόνο στόχο να κουτσουρέψουν τη δύναμη του ΚΚΕ και των ταξικών δυνάμεων. Είναι αφερέγγυοι, τυχοδιώκτες και ανεύθυνοι. Ο λαός να μην ανεχτεί να τον κοροϊδεύουν, να τους προσπεράσει. Πανίσχυρο ΚΚΕ για να κάνει βήματα η κοινωνική συμμαχία, που θα ανατρέψει το σάπιο και θα γεννήσει το πραγματικά καινούριο για το λαό.

15 σχόλια:

  1. Ερώτηση προβοκάτορα που έχει σιχαθεί τη στάση του ΚΚΕ ενάντια στις φωνές εκείνων που δεν σε κανένα -αριστερό- κόμμα, αλλά θα ήθελαν να το δουν δίπλα σε άλλους αριστερούς: γιατί χτυπάτε μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί με τόση ένταση, ενώ όχι τη ΔΗΜΑΡ; Η ΔΗΜΑΡ που είναι γνήσιος σοσιαλδημοκράτης δεν εκφράζει με την έμφαση για μεταρρυθμίσεις και το ναι επί της αρχής στο μνημόνιο, τον ταξικό εχθρό; Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αστική τάξη, αλλά όχι η ΔΗΜΑΡ; Μήπως επειδή το ΚΚΕ εκλογικά κινδυνεύει μόνο από το ΣΥΝ; Μήπως επειδή η ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ απειλεί μόνο το ΣΥΝ και άρα είναι καλό για το ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχας το ΚΚΕ δεν ανηκει σε καμμια αφηρημενη αριστερα, το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα, εξ αλλου αριστεροι αυτοαποκαλουνται και οι πασοκοι.
      Δευτερο, η ρητορεια περι "ενοτητας της αριστερας" του ΣΥΡΙΖΑ ειναι πολιτικη αλητεια και γκαιμπελισμος, με μονο στοχο την καιροσκοπικη εκλογικη εξαπατηση των ψηφοφορων, επανειλημενα το ΚΚΕ εχει θεσει το θεμα αυτο και εχει αποδειξει οτι αυτο δεν ειναι εφικτο τοσο πρακτικα (εκλογικη νομοθεσια) οσο και ιδεολογικα ...
      Τριτο η ΔΗΜΑΡ δεν μιλαει για ενοτητα της αριστερας και ειδικα για κοινη καθοδο στις εκλογες με το ΚΚΕ, ειναι δε ενα σοσιαλδημοκρατικο κομμα και το δηλωνει ξεκαθαρα, κριτικη στις θεσεις που εκφραζει εχει κανει απειρες φορες το ΚΚΕ.
      Τεταρτο , σεναρια εκλογικιστικης και μπακαλιστικης λογικης (το ΚΚΕ κινδυνευει απο αριστερα, απο δεξια, απο περα απο δωθε), απεχουν παρασαγκας απο την πολιτικη ιδεολογια και πραχτικη του ΚΚΕ.
      Το ΚΚΕ εχει σαφη ταξικο προσανατολισμο, ειναι το κομμα της εργατικης ταξης και των εργαζομενων και απεναντι του, εχθρο του, εχει την αστικη ταξη , τα μονοπωλια, την πλουτοκρατια.
      Τελος η πρακτικη του ΣΥΡΙΖΑ, Αυτά όλα τα περί «ενότητας» είναι «Άλλα λόγια ν΄ αγαπιόμαστε».
      Είναι υπεκφυγές.
      Επειδή δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στην ουσία των πολιτικών θέσεων, καταφεύγουν σε τεχνάσματα σαν αυτά με τις «50 έδρες», τις «μονοεδρικές», την «ενότητα» και ότι άλλο σκεφτούν μέχρι τις εκλογές.
      Έτσι και το σύστημα και ο ΣΥΡΙΖΑ, μας φλομώνουν κάθε μέρα με «επιχειρήματα της μιας μέρας», τα οποία μέχρι να συζητηθούν και να απαντηθούν (δεν είναι άλλωστε και δύσκολο να απαντηθούν) έχουν «ρίξει» στην «πιάτσα» το επόμενο, ώστε να μη προλαβαίνουμε.
      Κι όπως έλεγε κι ο Γκαίμπελς ... «κάτι θα μείνει στο τέλος» σε κάποια μυαλά αφελών. Κι ότι πιάσουνε. Γι' αυτό κιόλας είναι τα χαιδεμένα παιδιά των καναλιών.
      Γιατί η πολιτική τους κι η προπαγάνδα τους είναι μέρος της επίσημης προπαγάνδας του συστήματος ενάντια στο ΚΚΕ και στο ταξικό κίνημα.
      Και γι΄ αυτό ακριβώς τους πολεμάμε. Επειδή είναι μέρος του συστήματος και του προβλήματος που έχει ο λαός.

      Διαγραφή
    2. Τάσο, δε ζήτησα τη θέση του ΚΚΕ για εκλογική συνεργασία. Ή δεν κατάλαβες τη ρώτησα ή αλλού το γύρισες. Ας το ξαναρωτήσω: ενώ διαβάζω τόσα πολλά άρθρα για το ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δε διαβάζω ανάλογο αριθμό για τη ΔΗΜΑΡ. Γιατί αναρωτιέμαι;

      Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την αστική τάξη, αλλά όχι η ΔΗΜΑΡ; Μήπως επειδή το ΚΚΕ εκλογικά κινδυνεύει μόνο από το ΣΥΝ; Μήπως επειδή η ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ απειλεί μόνο το ΣΥΝ και άρα κρίνεται καλό -κατά τη γνώμη κάποιων, εννοείται- για το ΚΚΕ;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/4/12, 12:46 π.μ.

      ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΗΜΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ???
      ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ....?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/12, 5:09 μ.μ.

    Όπως το είπες, ερώτηση προβοκάτορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε, παίδαρε/κούκλα... Το πρόλαβαν άλλοι. Απάντηση δεν πήρα όμως...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/12, 10:51 μ.μ.

      Τον ρόλλο του προβοκάτορα εσύ μεγάλε τον έβαλες, σε πρόλαβε ο εαυτό σου? πολύ πιθανό...
      Λοιπόν επειδή απαξιώνω να απαντάω σοβαρά σε προβοκάτορες θα τον παραπέμψω σε μια ανάρτηση που διάβασα τελευταία και βέβαια ταπώνει τον αγιάτρεφτο οπορτούνα προβοκάτορα.
      Η ανάρτηση είναι : http://tasosnastos.blogspot.com/2012/04/blog-post_7660.html , (ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ Η ΨΕΥΤΗΣ (ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ),
      ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ειμαι παίδαρος, αν θέλεις μετά και αφού βέβαια μελετήσεις ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ... το παραπάνω άρθρο απαντάς συγκεκριμένα και όχι παπαριές... (όταν λέμε απαντάς , ενοούμε σε όλα τα επιμέρους ζητήματα που βάζει το άρθρο)...
      Βέβαια θα προτιμούσα ο αγιάτρφτος οπορτούνας να σκεφτεί και να ψηφίσει ΚΚΕ , αλλά επειδη βλεπω προκατάληξη απο μεριας του, ο ίδιος εόπε ότι σιχαίνεται το ΚΚΕ, ας αντιπαρατεθεί τουλάχιστον πολιτικά και ιδεολογικά , αν μπορεί βέβαια.....
      Γειασου κουκλε... ???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε, μετά από 15 χρόνια στο διαδίκτυο, δε θα δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να μεταστρέφει όσα ρωτώ ή εκφράζω. Αν γνώριζες κάτι από διαδίκτυο (και δε κρυβόσουν πίσω από διαδικτυακή ανωνυμία, ούτε Nick δεν έχεις, πόσο μάλλον να τολμήσεις να εκφράσεις εσύ συγκεκριμένα το ΚΚΕ στο διαδίκτυο, γιατί οι κομμουνιστές που ήξερα και ξέρω έχουν κότσια, όχι δειλίες), θα έψαχνες να δεις τις δικές μου θέσεις κι απόψεις. Αλλά σε άσχετο μη ζητάς πολλά, η επανάληψη του αρκεί. Ρωτώ συγκεκριμένα πράγματα. Τι με νοιάζει ο Τσίπρας; Αλλά βλέπω κανείς δεν απαντά. Και ξαναρωτώ γιατι δε βλέπω άρθρα για τη ΔΗΜΑΡ με την ένταση που γράφονται άρθρα για το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ κλπ;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/4/12, 12:21 π.μ.

      ΛΟΙΠΟΝ μεγάλε 'δειμιε" εγώ είμαι ο προηγούμενος "παίδαρος" , αν θες nickname, (τι να το κάνεις άλλωστε....?)
      Λοιπόν φίλε λέγε με παίδαρο, O.K. ?
      Πάμε παρακάτω, γιατί ρε μεγάλε με σνομπάρεις? είσαι ρατσιστής??
      Γιατί δεν θές διάλογο οπορτουνιστικό απολίθωμα?
      Δεν τα πας καλά με τον διάλογο?
      Δεν έχεις πολιτικές απόψεις και θέσεις απολίθωμα της οπορτουνιστικής οπισθοδρόμησης?
      Ρε μεγάλε κανένας δεν σε ρώτησε πόσα χρόνια έχεις στο διαδίκτυο , μπορεί να έχεις και 200 , λόγω ηλικίας, εμένα δεν με νοιάζει αυτό , με νοιάζει που αμολάς παπαριες και δεν μπορείς να τις μαζέψεις μετά..... και αναδιπ[λωνεσαι ...
      ΘΕΣΕΙΣ ,,, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ έχεις για όσες παπαριές προηγούμενα αναφέρεις ????
      ΠΑΠΟΥ απο οτι φαινεται είσαι γυμνός..................
      Γυμνός παππούς... ( κακό θέαμα)...
      Γυμνέ παππού επειδή εγώ είμαι ΠΑΙΔΑΡΟΣ, νέος και σφριγυλός , σε προκαλώ να απαντήσεις με πολιτικές θέσεις και οχι με θέσεις ελένης μενγάκη...
      Παππού πάρε θέση έχεις τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΤΣΙΑ????
      ΝΑΙ 'Η ΟΧΙ???
      ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΡΑΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ...
      Παπού να μην σε πω ΚΩΛΟΤΟΜΠΑ, αστο αυτο το αθλημα θελει σφριγηλότητα και πουατανια , εσενα μαλλον αυτα δεν σου ταιριαζουν, (βλεπεις παππού η ηλικία δεν φαίνεται μόνο απο φωτο αλλά προβάλλεται και απο τα χαζά γραπτά ( οπατέρας μου ποτέ δεν θα έλεγε αυτές τις μαλακίες, αν και ξηφίζει πασοκ)......
      Κατάλαβες φίλτατε παπού...
      ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ :
      ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ...
      Το διάβασες γεροξεκούτη, ή δεν το κατάλαβες βλακοοπορτουνιση?
      Μην τολήσεις να με ξαναβρίσεις γεροξεκούτη,,, αν εχεις πολιτικές θέσεις τις λές, αν δεν έχεις , αστο μεγάλε αυτο το άθλημα δεν σου πάει...
      ΠΑΠΟΥ "δείμιε του πολίτη" απο εδω και πέρα συζητάω μαζί σου μόνο πολιτικά .
      Αν εχεις τα κότσια σε προκαλώ.
      Αλλοιώς στο κούτσο σου παπούλη μου.......... καληνύχτα.

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή, ρε συ, με καλείς να απαντήσω σε ένα άρθρο για τον Τσίπρα, ενώ ρωτώ για τον Κουβέλη; Κι αυτό με κάνει να μη συζητώ πολιτικά; Ενδιαφέρον, δε λέω, αλλά για τον Κουβέλη πότε θα δούμε άρθρα; Καλή η προσωπική επίθεση, αλλά πολιτική θα κάνουμε; Ο Κουβέλης γιατί να μείνει στο απυρόβλητο;

      Τάσο, είσαι οικοδεσπότης. Ίσως είναι καλό να πεις στους επισκέπτες σου ποιος είμαι, τι ρόλο βαράω και πόσο οπορτουνιστής είμαι, γιατί το δικό μου αριστερόμετρο χάλασε όταν εγκατέλειψα το φανατισμό και την αγένεια.

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ "δείμο του πολίτη" είμαι συν οικοδεσποτης σ' αυτό το blog...
      Βέβαια πιστοποιητικά δεν δίνω σε κανένα... δεν είμαι ο Πάπας, είμαι ένας απλός άνθρωπος που τυχαίνει οι απόψεις μου να συμπίπτουν με το Κ.Κ.Ε.
      Ο καθένας κρίνεται με τα λεγόμενα του , με τις πολιτικές θέσεις του και με την πρακτική, την καθημερινή πρακτική...
      Δυστυχώς σ' αυτή την ανάρτηση ο δι'αλογος εξόκειλαι και αντί για πολιτική αντιπαράθεση , φτάσαμε στην προσωπικη κόντρα...
      Εγω σαν καλός οικοδεσπότης αφήνω τα σχόλια να ρέουν...
      Δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα να βάζω τάξη, ή να κάνω λογοκρισία.
      Αναρτώνται σχεδόν όλα τα σχόλια, σχεδόν όλα, δεν αναρτώνται τα χυδαία και με προσωπικες αιχμες σχόλια χωρίς να περιέχουν πολιτικό λόγο,
      Ο διάλογος είναι των αναγνωστών και σχολιατών, η δικιά μου επέμβαση ή των άλλων συντελεστών του blog περιορίζεται στον τύπο και όχι στην ουσία...
      Προσπαθούμε να αφήνουμε τους αναγνώστς να εκφράζονται ελευθερα... όσο βέβαια μπορούμε.

      Διαγραφή
    7. Σέβομαι τη στάση σου απολύτως και για αυτό έρχομαι καθημερινά να σε δω (και σηκώνεις και πολλά κείμενα πανάθεμά σε). Δε ζήτησα να λογοκρίνεις κανέναν, μακριά από εμένα τέτοιες πρακτικές... Αλλά, αν έχεις κανένα σχετικό κείμενο ή άποψη για το ζήτημα που θέτω -έστω κι αν κριθώ προβοκάτορας- δώσε κάποιο link.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/4/12, 10:08 μ.μ.

    Ο Τσίπρας είναι αναμφίβολα πολύ καλός ρήτορας και όσο πάει γίνεται καλύτερος. Όμως βρίσκω τη ρητορική του εξόχως αλαζονική, και όπως όλοι ξέρουν η αλαζονεία κρύβει πάντοτε μεγάλες παγίδες… Είναι δυνατόν να εξαγγέλλει ότι θα κυβερνήσει η Αριστερά κι ότι ο λαός θα βρει έτσι την υγειά του; Έτσι, με ένα «γιούργια», θα κυβερνήσει η Αριστερά; Εκτός και αν είναι μια αριστερά τύπου Κουβέλη, ιδιαίτερα αρεστή στο σύστημα…
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/12, 1:37 μ.μ.

    για ποια ενότητα μιλάνε;;;;
    παραθετω ενδεικτικα τιτλους απο τα αρθρα τις αυγης:

    Φταίνε... όλοι στην Αλ. Παπαρήγα

    Λίστες ΚΚΕ: "Καραμπόλες"

    ΚΚΕ: πελατεία στους εξαθλιωμένους...

    ΚΚΕ: Παράδειγμα προς αποφυγήν

    Εμφύλιος στο ΚΚΕ για την πατάτα

    Τρελαίνει κόσμο το ΚΚΕ

    ΚΚΕ: ένα βήμα μπρος και 44 πίσω...

    Εκτροπή του ΚΚΕ προς τον σεχταρισμό

    Ναρκωτικά: Συμπαράταξη ΛΑΟΣ - ΚΚΕ

    και αυτά είναι μόνο κάποια από τους τελευταίους 2 μήνες....ενώ αν κάποιος αντέξει και διαβάσει και το περιεχόμενο των άρθρων τοτε θα ανακαλύψει λογης λογης φιντάνια όπως "οι καλόγεροι του Περισσού ","το ΚΚΕ συμπεριφέρεται ως δύναμη κοινωνικού συντηρητισμού.","Η λέξη δογματισμός δεν νομίζω πως αρκεί για να περιγράψει αυτό το πολιτικό φαινόμενο.","Το ΚΚΕ "ξεφλούδισε" την Αλέκα για τις πατάτες"....
    χώρια τη συνειδητή διεστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ.

    Και αφού το ΚΚΕ το χαρακτηρίζουν με όλα τα παραπάνω, μετά έχουν το θράσος να εγκαλούν το ΚΚΕ γιατί δεν θέλει εκλογική συνεργασία με το ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ...
    Ο στόχος τους προφανής και διακυρηγμένος πολλές φορές ( http://tasosnastos.blogspot.it/2012/04/blog-post_8713.html ) ...θέλουν ενα ΚΚΕ που να μην είναι ΚΚΕ, δηλαδή δεν θέλουν το ΚΚΕ.

    Υ.Γ. και όποιος νομίζει οτι τα παραπάνω είναι της φαντασίας μου, ας ψάξει στο site της αυγής....και για βοήθεια http://www.avgi.gr/TermsActionshowArticles.action?termID=1562
    Υ.Γ.2. Τι συνεργασίες θέλει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ http://tasosnastos.blogspot.it/2012/04/blog-post_1534.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/4/12, 2:46 μ.μ.

    Αυτοί που παντού στο εργατικό κίνημα συνεργάζεται με τις δυνάμεις της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ (μάλιστα συχνά συμμετέχει και στις νοθείες).
    Πρόσφατα παραδείγματα έχουμε στα συνέδρια του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας, της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου, του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδος, του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας, της Ομοσπονδίας Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων – Ποτών, της Ομοσπονδίας Φαρμάκου, της ΠΟΕΔΗΝ, της ΠΟΕ-ΟΤΑ και άλλα πολλά.
    Αλήθεια ... η μια απο τις περίφημες μονοεδρικές είναι η Σάμος - Ικαρία.
    Πως το φαντάζονται;
    Θα πάνε τώρα στις δυνάμεις τους εκεί να μιλάνε για ενότητα, όταν πριν από ένα χρόνο αυτοί οι ίδιοι έκαναν σύμπραξη με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ για να «δώξουν το ΚΚΕ απ΄ το Δήμο» - όπως διαφήμιζε κι ο εκπρόσωπος τύπου του συνδιασμού τους και βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αϊβαλιώτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή