Σελίδες

19 Απρ 2012

Πώς να κρυφτεί;


«Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν έδωσαν ποτέ λύσεις είτε ήταν το Αουσβιτς είτε ήταν το Γκουλάγκ είτε ήταν η Μακρόνησος είτε ήταν οποιοδήποτε άλλο στρατόπεδο».
Το πνεύμα της φράσης (που ειπώθηκε πριν λίγες μέρες στη Βουλή) ...προφανές. Το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας του 1939 - 1945, η ξενόδουλη Χούντα του 1967 - 1974 και η ...Σοβιετική Ενωση ήταν το ένα και το αυτό. 
Τέτοιες απόψεις φυσικά δεν μας εκπλήσσουν, άλλωστε είναι γνωστή «τάση» και καλοπληρωμένη εκστρατεία στην Ευρωπαϊκή Ενωση η εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού, οπότε δεν μπορεί παρά να έχει και εγχώριους θιασώτες.
Μόνο που η συγκεκριμένη φράση προέρχεται από
κάποιον που αυτοαποκαλείται «αριστερός» και συγκεκριμένα από τον μέχρι πρότινος βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Αθανάσιο Λεβέντη. 
Οπως καταλαβαίνετε, ο «φιλευρωπαϊκός» προσανατολισμός που διαφημίζει ως μεγάλο προσόν του ο συγκεκριμένος χώρος τον διαποτίζει ...μέχρι το μεδούλι. Σε σημείο που να ταυτίζεται με τις πλέον ακραίες θέσεις και αντικειμενικά να συμβάλλει στις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις για εξαφάνιση της δράσης των κομμουνιστών σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο. 
Η αλήθεια είναι πως πολύ θα τους βόλευε κάτι τέτοιο, αλλά δε θα τους «περάσει»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου