Σελίδες

20 Απρ 2012

Απροκάλυπτος αποκλεισμός του ΚΚΕ

Πληθαίνουν τα κρούσματα αποκλεισμού εκπροσώπων του ΚΚΕ από τα αστικά και κρατικά ΜΜΕ, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε 15 σχεδόν μέρες πριν τις εκλογές. 
Στις τηλεοπτικές συζητήσεις με εκλογικό περιεχόμενο ΠΑΣΟΚοι και Νεοδημοκράτες έχουν μόνιμο στασίδι, όπως και οι εκπρόσωποι της πλειοψηφίας των άλλων κομμάτων, εκτός από το ΚΚΕ. 
Ο τρόπος, μάλιστα, με τον οποίο αποκλείουν το ΚΚΕ είναι απροκάλυπτος και ενισχύεται από τις απαράδεκτες ρυθμίσεις της διυπουργικής απόφασης για την προεκλογική προβολή των κομμάτων στα ηλεκτρονικά Μέσα ενημέρωσης. 

Είναι προφανές πως θέλουν να επιβάλουν σιγή ασυρμάτου σε ό,τι αφορά στη δράση και τις θέσεις του Κόμματος προεκλογικά. 
Το ίδιο έκαναν άλλωστε και πριν τις εκλογές. 
Δε θα τους περάσει. Το ΚΚΕ θα παλέψει με φανατισμό για να φτάσει παντού η φωνή του, αξιοποιώντας προπάντων την άμεση επαφή με τους εργαζόμενους και το λαό, όπως έκανε πάντα, οικοδομώντας δεσμούς αίματος μαζί τους. Ο αποκλεισμός του από τα αστικά και κρατικά ΜΜΕ πρέπει να προβληματίσει κάθε λαϊκό άνθρωπο για την ποιότητα της «πολυφωνίας» και της «δημοκρατίας» του σάπιου αστικού συστήματος. Πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμη κριτήριο ψήφου υπέρ του ΚΚΕ στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου