Σελίδες

6 Μαρ 2012

Η Google προσωρινά μας επιτρέπει να επαναλειτουργήσουμε...

Η Google μπλόκαρε τον λογαριασμό του συνδιαχειριστή του ιστολογίου μας Bandiera Rossa,  και μαζί τη συνολική λειτουργία του ιστολογίου tasos manifesto.


Αφού ο συνδιαχειριστής Bandiera Rossa διέγραψε τον προηγούμενο λογαριασμό, και δημιούργησε καινούριο, έτσι επανήλθε η λειτουργία του μπλόγκ.


Ευχαριστούμε όλα τα ιστολόγια που μας συμπαραστάθηκαν  στην φίμωση που μας επιβλήθηκε από τη Google.


Τους πραγματικούς λόγους της φίμωσης ακόμη δεν τους γνωρίζουμε, ούτε γνωρίζουμε γιατί μπλόκαραν το λογαριασμό μόνο του συνδιαχειριστή Bandiera Rossa και όχι των υπολοίπων.


Πρίν την φίμωση υπήρχαν απειλητικά σχόλια ενάντια στο συνδιαχειριστή Bandiera Rossa για κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει, που προφανώς να σχετίζονται και με τις ενέργειες της Google.


Οι συνδιαχειριστές του μπλόγκ tasos manifesto

3 σχόλια:

  1. Ανωνυμος6/3/12, 6:25 μ.μ.

    Γεια.
    Μόνοι σας το μπλοκάρετε. Η γκουγκλ για να διαφυλάξει το λογαριασμό σου τον μπλόκαρε γιατί είδε να ανοίγεται από πολύ διαφορετικές ip. Μια από Ελλάδα και μια απ έξω. Σου έστειλε μάλιστα και μειλ γι αυτό που σε προειδοποίησε. Εσύ πιθανά να το αγνόησες ή δεν το είδες. Έτσι και έγινε το μπέρδεμα. Τέλος λοιπόν και παραδέξου την στραβή σου και μην τα βάζεις με την γκουγκλ. Δεν είμαι με την γκουγκλ αλλά μ αρέσει η αλήθεια. Έχεις την συνήθεια να κάνεις απρόκλητες επιθέσεις.
    Η γκουγκλ δεν σε επιτρέπει προσωρινά σε επιτρέπει όπως και πριν. Δεν έχει έναν για τον καθένα μας να ασχολείται, έχει ένα λογισμικό και δουλεύει αυτόματα. Ψάξου λίγο δεν πειράζει, μπορείς. Μη με βρίσεις γιατί θα με αδικήσεις. Αν παραδεχθείς το λάθος σου δεν θα το ξανακάνεις.
    Βuona continuità.

    ΥΓ. Το Μάρτη πριν λίγες μέρες η γκουγκλ έκανε κάποιες αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ανώνυμε" αυτά που αναφέρεις στο σχόλιο σου δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα.
      Η google δεν αναφέρει πουθενά στους όρους λειτουργίας των blogs οτιδήποτε σχετικό με "ip", βέβαια οταν στο συγκεκριμένο blog είναι 3 συνδιαχειριστές, είναι απόλυτα φυσιολογικό να χρησημοποιούν διαφορετικές ip.
      Βέβαια προκαλεί εντύπωση η εμμονή σου με τις ηλεκτρονοκές διευθύνσεις (ip) των συντελεστών του ιστολογίου, καθώς επίσης και με την σιγουριά σου για τα mail που λάβαμε απο την google... Εδω ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
      Επειδή εμείς χειριστήκαμε το όλο πρόβλημα με την google, ας μας επιτρέψεις ανώνυμε, να παρουσιάσουμε τα γεγονότα όπως έγιναν και όχι όπως εσύ επιθυμούσες.
      Aυτό πάλι με τις "απρόσκλητες επιθέσεις" που κολλάει με την ταυτότητα των ip , με τα mail της google και με την φίμωση του blog?

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ Τάσο,
    επειδή φαίνεται πως έχεις πρόβλημα με την μνήμη σου, σου υπενθυμίζω ότι όντως η google σού έστειλε ένα email, το οποίο περιλάμβανε: (α) προειδοποίηση για διαφορετικές διευθύνσεις IP, (β) προσφορά για φτηνά Viagra, (γ) κουπόνι 100 ευρώ ως δώρο για την εγγραφή σου στην Sportingbet και (δ) λίστα με ιστοτόπους για να διαλέξεις γυναίκα από την Ουκρανία. Ρίξε μια ματιά στον φάκελλο με τα "διαγραμμένα" σου και θα δεις...
    Στα σοβαρά τώρα. Χαίρομαι που ξαναβλέπω το "Μανιφέστο" σε λειτουργία. Προφανώς το πρόβλημα είχε σχέση με τον συνεργάτη τού ιστολογίου αλλά φαίνεται ότι η "Bandiera Rossa" δεν είναι εύκολο να υποσταλεί. Και, βέβαια, μια τέτοια μπαντιέρα δεν υπάρχει λόγος να ενοχλείται από οποιαδήποτε ανώνυμη φωνή. Μπορεί η ιστορία να είναι γεμάτη με αγωνιστές που, για ευνόητους λόγους, χρησιμοποιούσαν ψευδώνυμο αλλά δεν έχει καταγράψει κανένα ανώνυμο.
    Συνεχίστε απτόητοι!

    ΥΓ: Πάντως, κατά τις ημέρες που δεν λειτουργούσε η διεύθυνση tasosnastos.blogspot.com, αρκούσε η πληκτρολόγηση ενός /2012 ή /2011 για να έχουμε πρόσβαση στις αναρτήσεις τής αντίστοιχης χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή