Σελίδες

31 Μαρ 2012

Οι ψεύτες θα πληρώσουν και στην κάλπη


Την υποκρισία και τις ψεύτικες υποσχέσεις της ΝΔ όπως αυτές εκφράστηκαν από τον πρόεδρό της, που δήλωσε αντίθετος σε οριζόντιες περικοπές και νέα μέτρα τα οποία μειώνουν μισθούς και συντάξεις, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Η ψευτιά, και η υποκρισία από τον πρόεδρο της ΝΔ δεν έχει όρια, αφού είναι γνωστό στους πάντες ότι μαζί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν τη σφαγή των κατώτατων μισθών κατά 22% και 32%, των επικουρικών
συντάξεων από 10 έως 20% και των κύριων συντάξεων 12% από 1.300 ευρώ και πάνω. Από κοινού υπέγραψαν τη νέα δανειακή σύμβαση και όλα τα νέα αντεργατικά μέτρα που έρχονται να σαρώσουν ό,τι έχει απομείνει (...)
Οι συνταξιούχοι τώρα γνωρίζουν καλά από την ίδια τους την πείρα, και τη ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζουν ότι από κοινού ψήφισαν και υλοποιούν όλα τα αντεργατικά τα αντισυνταξιουχικά μέτρα που τσάκισαν και οδηγούν στην εξαθλίωση εργαζόμενους και συνταξιούχους (...) Οι συνταξιούχοι ξέρουν, έβγαλαν συμπεράσματα από αυτά τα κόμματα, από την ΕΕ και από όσους στήριξαν και στηρίζουν τους μονοδρόμους τους. Είναι σε θέση να γνωρίζουν τους εχθρούς και τους φίλους τους και μπροστά στις εκλογές θα τους πληρώσουν με το νόμισμα που τους αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου