Σελίδες

1 Μαρ 2012

Αποθέωση της υποκρισίας εντός και εκτός


Δεν έχει σύνορα η υποκρισία, με την οποία το αστικό πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει την υπόθεση της μεταφοράς στο εξωτερικό ενός εκατομμυρίου ευρώ, για την οποία, μέχρι πρότινος εικαζόταν ότι έγινε από Ελληνα βουλευτή. 
Μετά τα αστικά κόμματα στην Ελλάδα, που ανέβηκαν στα κάγκελα για να καταγγείλουν τον υποτιθέμενο συνάδελφό τους για «αντιπατριωτική» στάση, ήρθε τώρα ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Νόρμπερτ Λάμερτ, να συμπληρώσει το κάδρο του αποπροσανατολισμού και της δημαγωγίας σε βάρος του λαού. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, ο Γερμανός πολιτικός απέστειλε γράμμα στον Φ. Πετσάλνικο, ζητώντας εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα για Ελληνες βουλευτές που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό, επειδή οι Γερμανοί συνάδελφοί τους έχουν αναστατωθεί με τη σχετική είδηση. 
Στο ίδιο γράμμα, παρακαλεί τον πρόεδρο της ελληνικής Βουλής να υποδείξει τρόπους εξάλειψης των αντιδράσεων οι οποίες εκφράστηκαν από τους Γερμανούς βουλευτές!
Είναι αδίστακτοι στον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να κοροϊδέψουν το λαό. 
Οι ίδιοι που σε Ελλάδα και ΕΕ κηρύττουν τις τέσσερις ελευθερίες του Μάαστριχτ, μεταξύ αυτών και της ελευθερίας κίνησης κεφαλαίων, αυτοί που υπερασπίζονται ένα αστικό σύστημα, όπου το κεφάλαιο διαπλέκεται νόμιμα και παράνομα με το πολιτικό του προσωπικό, εμφανίζονται «αναστατωμένοι» από την είδηση ότι ένας πολιτικός έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό, κρύβοντας ταυτόχρονα ότι το ποσό και η πράξη είναι σταγόνα στον ωκεανό της κλοπής, της συσσώρευσης ή και φυγάδευσης στο εξωτερικό του ιδρώτα των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους κηφήνες κεφαλαιοκράτες. 
Να τους προγγίξει ο λαός, να τους τιμωρήσει. 
Το σύστημά τους είναι σάπιο και αυτή τη σαπίλα αναδίνει κάθε τους κίνηση, κάθε τους παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου