Σελίδες

10 Φεβ 2012

Ο ΚΛΟΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ... ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕ ΤΟΝ

«-- Βενιζέλος: Με τις εμμονές σου στις συντάξεις, βάζεις τη χώρα στη χρεοκοπία. 
-- Α. Σαμαράς: Ποιος είσαι εσύ που μιλάς; Με τη διαπραγμάτευση που κάνεις δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Είδαμε τι έχεις κάνει! Τι είναι αυτά που κάνεις; 
-- Παπαδήμος: Κύριε αντιπρόεδρε, σας παρακαλώ μας αφήνετε μόνους». 
Τέτοιους «διαλόγους» από τη σύσκεψη που έγινε προχτές το βράδυ στο Μαξίμου «διέρρεε» χτες το επιτελείο της Συγγρού προκειμένου να δείξει τη «μάχη»
που έδωσε ο Α. Σαμαράς για τους χαμηλοσυνταξιούχους και τον «απλό άνθρωπο». 
Φυσικά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν γενική θυμηδία και να πεισθεί και ο τελευταίος ψηφοφόρος της ΝΔ για το άθλιο θέατρο που παίζει ο Α. Σαμαράς στις πλάτες του λαού. 
Προκλητικά και ανερυθρίαστα, ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσιάστηκε ως ο μόνος πολιτικός αρχηγός που «κοιτά τον απλό κόσμο και το συνταξιούχο», όπως θρασύτατα δήλωσε, ενώ προηγουμένως δεν έχει αφήσει ούτε ένα βάρβαρο μέτρο που να μην το έχει προσυπογράψει. 
Πραγματικά, πρόκειται για αισχρή κοροϊδία που ο λαός πρέπει να τιμωρήσει σκληρά τα κόμματα της μαύρης συγκυβέρνησης. 
Αλλος τρόπος δεν υπάρχει από το συνεχή και κλιμακούμενο πολιτικό αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς και γειτονιά, με άμεσο στόχο να ανατραπεί η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να μην ψηφιστεί το νέο μνημόνιο. 
Εγγύηση για τη νικηφόρα έκβαση της ταξικής αναμέτρησης είναι ο λαός να εμπιστευτεί το ΚΚΕ, που έγκαιρα είχε προειδοποιήσει για τον πόλεμο που είχε κηρύξει σε βάρος του η πλουτοκρατία και είχε χαράξει τη γραμμή της λαϊκής αντεπίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου