Σελίδες

14 Φεβ 2012

Ελεεινός προβοκάτορας ο Καμίνης


Σε ρόλο κοινού προβοκάτορα μεταβλήθηκε χτες ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του, ισχυρίστηκε ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ανήκουν στην εξωκοινοβουλευτική αλλά και στην κοινοβουλευτική αριστερά. Ερωτώμενος λοιπόν για το ποιοι ήταν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια είπε: «Ανήκουν στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής και της κοινοβουλευτικής αριστεράς». Προβοκάτσια ολκής από το δήμαρχο Γ. Καμίνη που υπαινίχθηκε ότι για τα επεισόδια φταίει και το ΚΚΕ. Και βέβαια μία μέρα πριν και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το οργανωμένο σχέδιο προβοκάτσιας από τις
δυνάμεις καταστολής και τους κουκουλοφόρους, ο ίδιος δήλωσε στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ: «Ζητώ υπεύθυνη στάση από τα κόμματα. Να ψηφίσουν το μνημόνιο και να μην επιτρέψουν την πτώχευση». Να ποιος είναι ο αντεργατικός αντιλαϊκός του ρόλος.
Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή την προβοκατόρικη δήλωση του δημάρχου Αθήνας Γ. Καμίνη. Το σχόλιο έχει ως εξής:
«Ελεεινός προβοκάτορας αποδείχνεται ο δήμαρχος της Αθήνας, που άφησε υπαινιγμό ότι πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το ΚΚΕ. Παίζει κι αυτός τον εντεταλμένο ρόλο του, δίπλα στους ρόλους τόσων και τόσων ενάντια στο ΚΚΕ και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Η πρακτική του Γκαίμπελς του ταιριάζει γάντι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου