Σελίδες

27 Φεβ 2012

ΓΡΑΜΜΑ στον "Σόιμπλε" - Schäuble ...


Schäuble = NAZI = ναζιστικό γουρούνι
Του Ρωμύλου Αβδή

Στην Ελλάδα, τη χώρα την οποία ως γνήσιος εκπρόσωπος των τραπεζιτών εκβιάζετε, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σωματικά ανάπηρων, από τους οποίους ζητάτε να περικοπούν επιδόματα και συντάξεις. Αρκετοί απ’ αυτούς συμμετέχουν στους Special Olympics, αρνούμενοι να υποταχτούν στην κακιά στιγμή με την οποία, κάποια στιγμή της ζωής τους συναντήθηκαν. Η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς και σε σένα -δύσμορφε και απεχθέστατε Schäuble - είναι το πλατύ χαμόγελο με το οποίο οπλίστηκαν προκειμένου να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Η εσωτερική σου κακία είναι εμφανής και αποτυπώνεται στην έκφραση του αηδιαστικού προσώπου σου, απόγονε του Χίτλερ.





... πατερας του Schauble
Η χώρα την οποία εκβιάζεις, άξιο απολειφάδι του ναζισμού, έχει να επιδείξει υψηλό πολιτισμό, από την εποχή ακόμα που οι πρόγονοί σου ντυνόντουσαν με προβιές ζώων. Οι πολύωρες μάχες τις οποίες δίνεις με την εσωτερική σου ανισορροπία - η οποία συμπληρώνει τις βαθιά αντιδραστικές ταξικές αξίες σου- σε έχει κρατήσει μακριά, ως φαίνεται, από την γνωριμία με κάποιον Ηράκλειτο, μ’ ένα άλλο ονόματι Πυθαγόρα, με τον Σοφοκλή, τον Ευριπίδη και τον Αισχύλο. Μαύρα μεσάνυχτα έχεις από Ευκλείδη, Πλάτωνα κι Αριστοτέλη, από τον Αδαμάντιο Κοραή και τον Ρήγα Φεραίο, ελεεινό υποκείμενο του χειρίστου είδους. Το μόνο που -μάλλον- θυμάσαι είναι το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που σας άλλαξε τα πετρέλαια κατά τη διάρκεια της ναζιστικής λαίλαπας, που εισέβαλε στην Ελλάδα -ν’ αγιάσουν τα βόλια που σας έριξε ο μακαρίτης ο πατέρας μου. Γι αυτό και τώρα εκδικείστε ένα λαό ανυπόταχτο, επειδή βρέθηκε, συγκυριακά και πρόσκαιρα, να κυβερνάται από πολιτικούς νενέκους, από λαμόγια του χειρίστου είδους, οι οποίοι έναντι της σχετικής μίζας, εξυπηρετούν τα ξένα και ντόπια μονοπώλια, μεταξύ των οποίων και της πατρίδας σου.



Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς για τη χώρα σου, η οποία τίποτα δεν έμαθε από ορισμένους διανοητές, όπως για παράδειγμα ο Καντ; Να θυμηθεί κάποιος τον Τριακονταετή Πόλεμο με τον οποίο αιματοκυλίσατε την τότε Ευρώπη από το 1618 ίσαμε το 1648, για χάρη της δυναστείας των Αψβούργων; Να επαναφέρουμε στην μνήμη μας τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με τα εκατομμύρια νεκρούς και τη βιβλική καταστροφή παραγωγικών μονάδων στη Β. Γαλλία και το Βέλγιο; Αξίζει τον κόπο να ψάξει ο έλληνας μαθητής πιο καλά στη Συνθήκη των Βερσαλιών, να μάθει πόσα από τα 269 εκατομμύρια χρυσά μάρκα, τα οποία σας επιβλήθηκαν ως αποζημίωση, καταβάλατε και γιατί. Τι ήταν για παράδειγμα το σχέδιο Young. Ειδικότερα εμείς οι Έλληνες πληρώσαμε ακριβά τα σχέδια του γερμανικού μιλιταρισμού για τα πετρέλαια της Μοσούλης. Ήταν τότε που για να εξυπηρετήσει η γερμανική αστική τάξη τα σχέδιά της έσπειρε τη διχόνοια και το μίσος ανάμεσα στους Τούρκους και τον ελληνικό πληθυσμό στην Μικρά Ασία, προοίμιο της καταστροφής της Σμύρνης.



Πως μπορεί να ξεχάσει ο Έλληνας το κάψιμο των χωριών της Βιάννου, το μπλόκο της Κοκκινιάς, τις γερμανικές σφαγές στο Δίστομο, τα Καλάβρυτα, το σκοπευτήριο της Καισαριανής;

ΕΛΛΗΝΑΣ

Το γερμανικό θαύμα, όπως αβασάνιστα αποκαλείται από τους αστούς οικονομολόγους η γερμανική οικονομία, στηρίχτηκε αποκλειστικά και κατ’ επανάληψη στον αμερικάνικο οικονομικό ιμπεριαλισμό, ο οποίος επιφύλαξε στους γερμανούς ρόλο αντίβαρο στην επέκταση της επιρροής της Σοβιετικής Ένωσης. Στηρίχθηκε επίσης στην εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού της Ελλάδας, της Τουρκίας και άλλων χωρών. Η γερμανική οικονομία ενισχύθηκε από το Σχέδιο Μάρσαλ με 1.446 εκατ. Δολάρια, για να πάρει μπροστά η γερμανική μηχανή και να ‘σαγηνεύσει’ τους γείτονες της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας.



Πως μπορεί ο Έλληνας εργαζόμενος, τον οποίο σε συνεργασία με το πολιτικό προσωπικό της άρχουσας τάξης στην Ελλάδα, καταδικάζετε –έτσι νομίζετε, τρομάρα να σας έρθει- στην εξαθλίωση να ξεχάσει τη SIEMENS, την THYSSEN-KRUPP, την HOCHTIFF, η οποία δεν έχει αποδώσει από το 2004 τους αναλογούντες φόρους στο ελληνικό Δημόσιο, ούτε τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ, το οποίο η ευρωπαϊκή πολιτική έχει καταδικάσει σε αφανισμό;



Πως τολμάς, ναζιστικό κατάλοιπο, να μιλάς για δήθεν θυσίες του γερμανικού λαού, όταν αναφέρεσαι στην χρηματοδότηση του ελληνικού χρέους, το οποίο δεν δημιούργησε ο έλληνας εργαζόμενος, αλλά η φιλομονοπωλιακή πολιτική των αστών πολιτικών, από την οποία τα μάλα ευνοήθηκε το γερμανικό κεφάλαιο, όπως ανέφερα παραπάνω; Μάθε, επίγονε του Αδόλφου Χίτλερ, ότι ο έλληνας εργαζόμενος για κάθε ένα ευρώ που πήρε από την λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την μια ή την άλλη ονομασία -ΜΟΠ, πακέτο Ντελόρ κλπ- σας πλήρωσε έξι φορές περισσότερα.



Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
Γερμανικό μαϊμούνι, πρέπει να ξέρεις ότι η Ελλάδα έχει ανεκτίμητους φυσικούς και ορυκτούς πλούτους, έχει εύφορο έδαφος να ευδοκιμήσει οτιδήποτε μπορεί να θρέψει ολάκερο τον ελληνικό λαό, χωρίς να χρειαστεί να εισάγει σχεδόν τίποτα. Έχει μορφωμένο επιστημονικό κι εργατικό δυναμικό να αναπτύξει τη δική της βιομηχανία. Κι όπου λείπει η τεχνογνωσία μπορεί να αναπτυχθεί σε συνεργασία με άλλα κράτη στη βάση του αμοιβαίου κι επωφελούς συμφέροντος.



Έχει και Κομμουνιστικό Κόμμα πρωτοπόρο, μπροστάρη στους ταξικούς αγώνες της ελληνικής κοινωνίας για την απαλλαγή της από τη δικτατορία των μονοπωλίων και να φέρει τον ελληνικό λαό εκεί που του αξίζει: Στο προσκήνιο της Ιστορίας εγκαθιδρύοντας την Λαϊκή Εξουσία και την Λαϊκή Οικονομία.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Aristera sti Mitilini


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/2/12, 11:39 μ.μ.

    Ο Schäuble ΠΡΟΥΠΉΡΞΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ Schäuble ?
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ Ή Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ?
    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ή ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΞΑΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ 'Η Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ?
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΛΟΣ ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, 'Η Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ??
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ .. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ...
    ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΑΜΑΡΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΔΙ...
    ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΛΟΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ..
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Schäuble ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή