Σελίδες

8 Φεβ 2012

Πέφτουν πλήρως οι μάσκες ...

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τους θεατρινισμούς της ηγεσίας της ΝΔ που επιμένει να παριστάνει τον «αγωνιστή» που μάχεται μέχρις εσχάτων για ...το 13ο και 14ο μισθό του εργαζόμενου και την επικουρική σύνταξη του χαμηλοσυνταξιούχου, ενώ την ίδια στιγμή έχει «προσυπογράψει» το σύνολο των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που περιλαμβάνονται στα μνημόνια. Αντιλαμβανόμενο τον κίνδυνο του πλήρους εξευτελισμού, το επιτελείο της ΝΔ επιστρατεύει διάφορα «επιχειρήματα» για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά το
μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει μεγαλύτερο το ρεζιλίκι. «Εχει αλλάξει το διακύβευμα, τώρα κρίνεται ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας», ισχυρίστηκε ανερυθρίαστα (στον «Real Fm») ο γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ Ευρ. Στυλιανίδης, επιχειρώντας να προετοιμάσει το έδαφος για την «υπεύθυνη» στάση που θα επιδείξει η ΝΔ, υπερψηφίζοντας τα μέτρα που τσακίζουν μισθούς και συλλογικές συμβάσεις και εξαθλιώνουν το λαό. Ομως τον ίδιο ακριβώς λόγο, δηλαδή την «παραμονή της χώρας στο ευρώ» και τη «διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους», είχε επικαλεστεί ο Α. Σαμαράς για να δικαιολογήσει τη συμμετοχή της ΝΔ στη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου τον περασμένο Νοέμβρη. 
Αυτό που κάνει δηλαδή η ηγεσία της ΝΔ είναι να αναπαράγει τα εκβιαστικά διλήμματα για το ευρώ και τη χρεοκοπία, προκειμένου να γονατίσει ο λαός και να περάσουν τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα. 
Οι μάσκες όμως έχουν πέσει πλήρως και φαίνεται καθαρά το αποκρουστικό πρόσωπο της βάρβαρης πολιτικής που υπερασπίζονται. 
Πρέπει να γίνει καθολικό αίτημα του λαού να φύγει τώρα η κυβέρνηση της πλουτοκρατίας και να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου