Σελίδες

17 Φεβ 2012

Πνιγμένη στο αίμα των λαών η ιστορία του ΝΑΤΟ


Σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΔΥΕ καταγγέλλει τη χθεσινή απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, που έγινε «με εντολή της κυβέρνησης και με τη σύμφωνη γνώμη και ευθύνη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή». Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη χθεσινή ημερίδα, η ΕΕΔΥΕ σημειώνει ακόμα: «Η ημερίδα που διοργάνωναν είχε όμως ακόμη ένα στόχο. Να μάθει στους νέους ανθρώπους που θα συμμετείχαν (στους οποίους μάλιστα θα δινόταν και πιστοποιητικό) για την "ένδοξη" ιστορία του ΝΑΤΟ.
Αλήθεια θα πουν στους νέους για την επέμβαση στην
Κορέα; Για τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία; Για την εισβολή σε Ιράκ και Αφγανιστάν; Θα πουν για το έγκλημα σε βάρος του κυπριακού λαού; Για την τρομοκρατική επιχείρηση "κόκκινη προβιά" που έγινε με πρόσχημα τον κομμουνιστικό κίνδυνο; Για τις έξυπνες πράσινες και οικολογικές βόμβες που σκότωναν νεογέννητα; Για τα Ιμια και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο; Οσους τόνους μελάνι και να χύσουν, ότι κερδίστηκε με αίμα, δε σβήνει με μελάνι. Ο ελληνικός λαός και η νεολαία ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει ΝΑΤΟ και ιμπεριαλισμός.
Τους το λέμε λοιπόν καθαρά για ακόμη μια φορά: "Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει". Λύση υπάρχει. Βρίσκεται στον αγώνα για επιστροφή στην Ελλάδα όλων των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό και στην πάλη για αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και τους οργανισμούς των ιμπεριαλιστών. Ο λαός να παλέψει τώρα για τη δική του εξουσία που είναι και η μόνη που μπορεί να δώσει τέλος στην καπιταλιστική βαρβαρότητα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, της κρίσης, της εκμετάλλευσης, της ανεργίας και της φτώχειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου