Σελίδες

17 Ιαν 2012

Υποκρισία για τον εκβιασμό του λαού...



ΠΟΙΟΣ ΤΖΟΡΤΖ Κλούνεϊ, ποια Μέριλ Στριπ και τι να μας πει ο Μάρτιν Σκορτσέζε! Πήραν εκεί κάτι βραβεία για τις ταινίες τους και νομίζουν ότι είναι ηθοποιοί και σκηνοθέτες!
Προφανώς δεν έχουν δει την ελληνική υπερπαραγωγή, με τίτλο «Ο 14ος Μισθός» και το «Η πτώση του Μεροκάματου», για να καταλάβουν τι σημαίνει σκηνοθεσία και υποκριτική!
Πολύ δε περισσότερο δεν απόλαυσαν τον Γιάννη Καψή να δηλώνει χτες ότι η κυβέρνηση δε δεσμεύεται να υιοθετήσει όσα συμφωνήσουν οι εργοδότες με την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ.
Δεν παρακολούθησαν τη μεγαλειώδη ερμηνεία του Λουκά Παπαδήμου ως τον άνθρωπο που το μόνο που σκέφτεται είναι οι άνεργοι.

Δεν έχουν δει τον Δ. Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ να χύνει μαύρο δάκρυ για τους μισθούς ή τον Γ. Παναγόπουλο, πρόεδρο της ΓΣΕΕ να δηλώνει ανένδοτος υπερασπιστής των εργατικών κεκτημένων.
Μιλάμε για ερμηνείες που χωρίς συζήτηση αξίζουν ...Οσκαρ, κι ίσως πρέπει η Ευρωπαϊκή Ενωση να θεσμοθετήσει μερικά μόνο γι' αυτούς.
Στ' αλήθεια, όμως, νομίζουν ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι βλέπει παράσταση; Πιστεύουν πως δεν γνωρίζει ο εργαζόμενος που θέλουν κι άλλο να ξεζουμίσουν με όσα ετοιμάζουν ότι πρόκειται για «στημένη δουλειά»;
ΑΣ ΜΗ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ το κρύο εκεί στην κυβέρνηση, τους προειδοποιούμε! Μπορεί ο υδράργυρος στη Φλώρινα να έφτασε μέχρι τους -24 βαθμούς και στην Αθήνα να υπάρχει παγωνιά. Ομως από το πετρέλαιο δε θα βγάλουν φράγκο...
Εχουν φτάσει τον κόσμο σε τέτοιο σημείο που όσο και να φορολογούν, τα έσοδά τους (αυτά που πάνε για τους τόκους των δανειστών και τα αποθεματικά των τραπεζών) θα μειώνονται.
Το μόνο που μπορούν να αυξήσουν είναι ...η οργή του ελληνικού λαού.

1 σχόλιο:

  1. Κι όμως -λυπάμαι που το λέω- με έκανες και γέλασα. Ίσως καμιά φορά να χρειάζεται και black humor γιατί αλλιώς καήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή