Σελίδες

1 Οκτ 2011

Με τη ζωή και το δίκιο της

Επιτέλους! Μάθαμε από τι πάσχει ο λαός μας.
Το δήλωσε μπροστά στις κάμερες ο Νικολά!
«Υπήρχαν πολλές κακές συνήθειες» είπε και απευθυνόμενος στους «συμπατριώτες» του τους κάλεσε να κατανοήσουν πως με τον «Ζορζ» Παπανδρέου και την τάξη που εκπροσωπεί, είναι μία οικογένεια εντός της οποίας είναι απαραίτητη η αλληλεγγύη (αντίστοιχο της «αδελφοσύνης» κατά τη Διακήρυξη της γαλλικής επανάστασης).
Από τώρα και στο εξής, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου, η μέθοδος που χρησιμοποιεί η ελληνική κυβέρνηση για το τσάκισμα της εργατικής τάξης θα έχει εξασφαλισμένο και γαλλικό ISO (θα έρθει στην Ελλάδα ομάδα και Γάλλων εμπειρογνωμόνων).
Ησυχάσαμε τώρα κι εμείς και οι Γάλλοι εργάτες. Ενας θα 'ναι ο βούρδουλας σ' όλη την Ευρώπη. Ετσι επαναβεβαιώνεται και η δεύτερη από τις αρχές της γαλλικής επανάστασης, αυτή της ισότητας.
Λεύτεροι, πλέον οι αστοί - σύμφωνα με την τρίτη αρχή της γαλλικής επανάστασης - μπορούν ν' ανταγωνιστούν μεταξύ τους (σύμφωνα και με την πρώτη και κυρίαρχη αρχή της Συνθήκης του Μάαστριχτ) χωρίς τα περιττά εμπόδια των κακών συνηθειών των Ελλήνων εργατών που επιμένουν να διαδηλώνουν με σύνθημα «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» (βασική αρχή της ταξικής αντίληψης για το νόμο από τη σκοπιά της εργατικής τάξης).