Σελίδες

29 Ιουν 2011

Προβοκάτορες ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ στην πλατεία Συντάγματος 29/06/2011.



Κατά την σύλληψη του Σ. Καυκαλά, στελέχους του ΝΑΡ, μια ομάδα κουκουλοφόρων ροπαλοφόρων, μπαίνει στο προαύλιο του Κοινοβουλίου και "συζητά" με την διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται εκεί ... 'Υστερα αφού παίρνει τις κατάλληλες οδηγίες, επανέρχεται στο δρόμο για να συνεχίσει το έργο της ...

Το video αποτελεί απόσπασμα απο video που αναρτήθηκε στο narvideos.

REDFLY PLANET

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου

29/06/11

Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου στη Βουλή επιβεβαιώνει την αντιδραστική συμφωνία κυβέρνησης - πλουτοκρατίας - ΕΕ κατά του λαού και πρέπει να γίνει αφορμή να ξεμπερδεύουν οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι με τις αυταπάτες, τα διλήμματα και τα ιδεολογήματα του «ευρωμονόδρομου».

Με τα βάρβαρα, ταξικά μέτρα του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου και του μνημονίου 2 επί της ουσίας συμφωνούν και τα στηρίζουν η ΝΔ, το κόμμα του Καρατζαφέρη, της Μπακογιάννη και άλλοι. Αυτός ο αντιδραστικός, αντιλαϊκός συσχετισμός δυνάμεων που υπάρχει στη Βουλή προέκυψε και με την ψήφο ή την ανοχή λαϊκών δυνάμεων και δεν αλλάζει ούτε ανατρέπεται μόνο από το φούντωμα της λαϊκής αγανάκτησης και οργής. Τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ ούτε φοβούνται ούτε κινδυνεύουν από τις μούντζες και τις κραυγές «κλέφτες». Αντίθετα τα αξιοποιούν για να συγκαλύψουν και να προωθήσουν τα αντιλαϊκά τους σχέδια. Αξιοποιούν δυνάμεις που έχουν στόχο να διορθώσουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, που διεκδικούν αναμόρφωση του αστικού πολιτικού συστήματος με «ικανούς» και «τίμιους».

"Θα φύγω" είπες....

"δεν έχει πλοίο για σέ, δεν έχει οδό 
ΚΑΒΑΦΗΣ

-Πιά δεν μπορώ! θα φύγω φτερωτός
στον <<ελεύθερον κόσμο του φωτός>>!
Όχι Άφρικα κι Ασία! Καθημερνά
φωτιά κι ατσάλι ο Αθάνατος κερνά

Θα γεννηθώ ξανά, όπως θέλω, κι όσο
μπορώ και θέλω εγώ θα μεγαλώσω!
(Ιδού στάδιον δόξης σου λαμπρόν,
αθάνατη λεξούλα του Καμπρόν!)

-Άν απ' εδώ σ' αφήσουν κι άν εκεί
σε δεχτούνε, θ' αλλάξεις φυλακή.
Ανάσα πουθενά του δουλευτή
που προσκυνά, ο φτωχός, να βολευτεί!

Αυτοί είναι οι 155 που ψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο – Να τους χαιρόμαστε και προπαντός να τους θυμόμαστε…


Η χούντα της 21ης Απριλίου 1967 ήταν τουλάχιστον πιο ειλικρινής ως προς το πραγματικό της πρόσωπο, τις προθέσεις και τις πράξεις της

Αναδημοσίευση από ERODOTOS WEBLOG


AYTOI ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

  1. Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣragousis@pasok.gr
  2. Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.prosperityunbound.com
  3. Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
  4. Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ http://www.mayatsoclis.gr
  5. Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4

Τοκογλύφοι... «σωτήρες» μας!



«Οι τοκογλύφοι και οι... γλείφτες τους»!
Αυτός είναι ο τίτλος που ταιριάζει στη «γαλλική πρόταση» και στους εγχώριους διαφημιστές της για την αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους που εκπόνησε η κυβέρνηση Σαρκοζί - με τις «ευχές» της Μέρκελ.
Μια ακόμα κίνηση ...«σωτηρίας», προκειμένου βεβαίως να διασφαλιστούν τα κεφάλαια των γαλλο-γερμανικών τραπεζών που μαζί με τους εγχώριους συνεργάτες τους ξεζουμίζουν εδώ και δεκαετίες τον ελληνικό λαό.
*
Το «γαλλικό σχέδιο», όπως παρουσιάστηκε από τον Σαρκοζί και τα όσα διέρρευσαν χτες στα διεθνή πρακτορεία, προβλέπει αυτά ακριβώς που θα επιθυμούσε ο κάθε τραπεζίτης - κεφαλαιοκράτης από το πολιτικό του προσωπικό:

Κρίση - χρέος και ανάπτυξη για ποιον;



Εδωσε και πήρε ο οίστρος των κυβερνητικών στελεχών στη Βουλή για τον αγώνα σωτηρίας της «εθνικής οικονομίας» από τη χρεοκοπία. 
Οπου «σωτηρία», εννοούν την επιβολή των άγριων μέτρων του «Μεσοπρόθεσμου» και του εφαρμοστικού του νόμου, που το εξειδικεύει, ως προϋπόθεση για να πάρει το κράτος δάνεια. 
Η εξασφάλιση των δανείων, λένε, είναι η «σωτηρία» από τη χρεοκοπία. 
Στόχος ταυτόχρονα η μείωση των ελλειμμάτων και η αποπληρωμή χρεών. 
Μέγα ψέμα. Αφ' ενός γιατί με τα δάνεια αυξάνονται τα χρέη. Αφ' ετέρου το «Μεσοπρόθεσμο» τσακίζει την τιμή της εργατικής δύναμης για να είναι πάμφθηνη για το κεφάλαιο και να αυξάνεται η κερδοφορία του. 

Το θράσος τους, ξεπέρασε κάθε όριο !



Ο λόγος για τους βουλευτές (βλέπε: βΟλευτές) του ΠΑ”ΣΟ”Κ !
Δεν μπορείς παρά να φτάσεις σε ένα τέτοιο συμπέρασμα, ακούγοντάς τους στη Βουλή, να υπερασπίζονται την θέση τους ότι θα ψηφίσουν το κατάπτυστο αυτό τερατούργημα (που το βάφτισαν “μεσοπρόθεσμο” ή “εφαρμοστικο”), που οδηγεί τη χώρα και το λαό μας, πιο πίσω ακόμα κι απ΄τον Μεσαίωνα !

Όλοι τους (και αυτοί που μέχρι προχθές παίζαν το κακοστημένο θέατρο του δήθεν “αντιρρησία”), παρά τις … φιλότιμες προσπάθειες που κάνουν χρησιμοποιώντας ένα λεξιλόγιο πέρα για πέρα αποπροσανατολιστικό, για να μας πείσουν για το αντίθετο, φαίνεται καθαρά ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι:

Αρνιέμαι, αρνιέμαι, ΑΡΝΙΕΜΑΙ!



ΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!!!



H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς.



H Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει του εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα έδωσαν τη μάχη της χτεσινής απεργίας στις πύλες των εργοστασίων, στους καταπέλτες των πλοίων, σε κάθε τόπο δουλειάς, τις δεκάδες χιλιάδες των διαδηλωτών που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. 

Με περισσότερη μαζικότητα και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τους καλούμε να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία και της σημερινής απεργίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία καταγγέλλει το στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων με τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που έχει ως στόχο την κατασυκοφάντηση των εργατικών αγώνων, την τρομοκράτηση του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας, την αποτροπή της συμμετοχής τους στις σημερινές απεργιακές συγκεντρώσεις και στο χτεσινό απογευματινό συλλαλητήριο. 

Απέτυχε προβοκάτσια ολκής σε βάρος του ΠΑΜΕ!



Δεν φαίνεται να υπάρχει, πλέον, κανένας «αγανακτισμένος» στην πλατεία Συντάγματος που να μη ξέρει ότι κυκλοφορούν μπόλικοι προβοκάτορες ανάμεσά τους. 
Το πρωί στις 28/6/11 φάνηκε αυτό με τους προβοκάτορες – κουκουλοφόρους που επιχείρησαν και κατάφεραν να επικρατήσει ο νόμος του δακρυγόνου στην πλατεία διαλύοντας τον κόσμο και το βράδυ το ίδιο αλλά χωρίς να το πετύχουν.
Εκείνο που ήταν ερωτηματικό, για τα κέντρα εξουσίας, ήταν τι θα έκαναν με το ΠΑΜΕ. 

Τον τελευταίο καιρό το ΠΑΜΕ βρίσκεται συχνά – πυκνά στην πλατεία Συντάγματος.