Σελίδες

23 Δεκ 2011

Κάλπικος τσακωμός ...



Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, εμφανίζονται να τσακώνονται για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Αλλοι μιλούν για παράταση του βίου της συγκυβέρνησης, άλλοι για εκλογές το Φλεβάρη. 
Αλλά για το λαό είναι κάλπικη αντιπαράθεση. 
Γιατί αυτά τα κόμματα ούτε νοιάζονται ούτε τσακώνονται για το καλό του. 
Αυτοί που επιδιώκουν να γίνουν τώρα οι εκλογές, θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στην επόμενη κυβέρνηση και έχοντας νωπή λαϊκή εντολή να υπογράψουν τα νέα μνημόνια της χρεοκοπίας. 
Αυτοί που θέλουν πρώτα να παρθούν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, επιδιώκουν ή να ξανασταθεί στα πόδια του το ΠΑΣΟΚ, ή να διαμορφωθούν νέα σχήματα - αναχώματα της λαϊκής ριζοσπαστικοποίησης. 

Αυτό που πρωτίστως ενδιαφέρει και τους μεν και τους δε και τον ΣΕΒ, είναι με ποιον τρόπο θα δέσουν το λαό για να εκτελέσουν τις τελευταίες κατακτήσεις του. 
Η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να απορρίψουν τους εκβιασμούς των κομμάτων της πλουτοκρατίας. 
Καμία ανοχή στη συγκυβέρνησή τους. 
Εκλογές τώρα για να καταφέρει ο λαός ισχυρό πλήγμα στα κόμματα της πλουτοκρατίας και του «ευρωμονόδρομου» και ταυτόχρονα κλιμάκωση της εργατικής λαϊκής πάλης και αντεπίθεσης για την παρεμπόδιση και την ανατροπή της πολιτικής που υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων. 
Λαϊκή συμμαχία τώρα για ανάπτυξη προς όφελος του λαού, για την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, για την αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία.

1 σχόλιο:

  1. Πιο κάλπικη αντιπαράθεση από αυτή για τα διαζύγια δεν υπάρχει... Τάχα διαφωνούν και έχουν ιδεολογικές διαφορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή