Σελίδες

3 Δεκ 2011

ΕΣΑΚ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ: Κινητοποίηση με αιχμή το Ασφαλιστικό των ανέργων



Με σύνθημα «αντεπίθεση για τις ανάγκες μας», η ΕΣΑΚ Μισθωτών Τεχνικών, μαζί με την «Πανεπιστημονική» καλούν όλους τους εργαζόμενους μηχανικούς και τεχνικούς στην αγωνιστική κινητοποίηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών έξω από το ΤΣΜΕΔΕ την Δευτέρα 5 Δεκέμβρη στις 8 π.μ. με αιχμή την ασφαλιστική κάλυψη των ανέργων.
Οπως επισημαίνει, αυτό το διάστημα κλιμακώνεται η επίθεση που στόχο έχει να διαλύσει ό,τι έχει μείνει όρθιο από τα υπολείμματα της Κοινωνικής Ασφάλισης. 
Η κυβερνητική επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα των μηχανικών κλιμακώνεται με αυξήσεις στα όρια συνταξιοδότησηςδραστική αύξηση των εισφορών των αυτοαπασχολούμενων που φθάνει μεσοπρόθεσμα μέχρι και 100%, αφαίμαξη των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων. 

Οι άνεργοι και μεγάλο μέρος των αυτοαπασχολούμενων μηχανικών είναι πλέον ακάλυπτοι από υγειονομική περίθαλψη. 
Η κλιμάκωση της επίθεσης από την κυβέρνηση απαιτεί κλιμάκωση της αντεπίθεσης των εργαζομένων.
Το κάλεσμα της ΕΣΑΚ καταλήγει: «Κανένας συμβιβασμός στα κυβερνητικά μέτρα, κανένας συμβιβασμός στην πολιτική που θυσιάζει τα δικαιώματά μας, καμιά ανοχή στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΤΕΕ. 
Να οργανώσουμε την αντεπίθεσή μας, με αφετηρία την παρεμπόδιση της εφαρμογής των άδικων μέτρων. 
Η μοναδική διέξοδος βρίσκεται στη συνολική ανατροπή της πολιτικής του ευρωμονόδρομου, σε ένα ριζικά διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης. 
Το δρόμο της αποδέσμευσης από την ΕΕ και διαγραφής του χρέους με λαϊκή εξουσία».
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 694.6799.833, 697.7806.266 και στην ιστοσελίδαhttp://www.dpk.tee.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου