Σελίδες

10 Οκτ 2011

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ





1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/10/11, 1:30 π.μ.

    Ρε σεις μην δέχεστε τα πάντα, δεν βλέπετε την θεατρική παράσταση που έχει στηθεί με τον Χη/Νικολάου να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων,την Μακρή να περνάει την θέση ότι φταίει η κακή διαχείριση και την Κανέλλη να σέρνεται στην άποψη για το ποιοι φταίνε γι΄αυτήν την κατάσταση; .
    Να αποδίδει ευθύνες στον Νεκτάριο του ΙΚΑ, στον Σημίτη και στους εκλεγμένους των αστικών κυβερνήσεων !
    Να αποδίδει ευθύνες σε αυτούς που κυβέρνησαν και να "ανακαλύπτει" ότι αυτοί ήταν Εκλεγμένοι!
    Να αποδίδει ευθύνες στην σκόπιμη απόκρυψη πραγματικών πληροφοριών σε "αυτούς" που κυβέρνησαν και "μας έφεραν μέχρι εδώ"!
    Και ακόμη να διαπιστώνει ότι φταίει και η ευπιστία των Ελλήνων.
    Και την Μακρή να περνάει την θέση ότι φταίει η πολιτική διαχείριση που μας έριξε στα βράχια,ότι δεν ξέραμε (ο Ελληνικός λαός) ότι θα κάνουν τέτοια διαχείριση, να αναρωτιέται γιατί η υπόλοιπη Ευρώπη δεν είναι στην ίδια κατάσταση με έμας!
    Και το μόνο που δεν ακούστηκε, είναι ότι για όλα φταίν ΄οι γκόμενες οι πρώην και οι επόμενες.
    Και όλα αυτά την στιγμή που το κόμμα έχει χύσει τόνους μελάνης,για να λέει ότι η σημερινή κατάσταση δεν οφείλετε στις αδυναμίες και στην ανικανότητα των εκπροσώπων του κεφαλαίου, αλλά στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που έχει αγγίξει τα όριά του και δεν μπορεί να λειτουργήσει με τους όρους που λειτουργούσε πριν, ότι αυτό που φταίει είναι το κεφάλαιο και το καπιταλιστικό σύστημα, ότι αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τίποτε άλλο από τα αποτελέσματα της κίνησης του κεφαλαίου, της στρεβλής και άναρχης ανάπτυξής του και των εσωτερικών του αδιεξόδων,
    ότι η κρίση είναι νομοτέλεια στον Καπιταλισμό, ότι είναι ένα αντικειμενικό γεγονός πέρα και πάνω από τις επιδιώξεις των καπιταλιστών και όχι μόνον.
    Και τελικά ότι η κρίση δεν εκφράζει τίποτε άλλο από την βασική αντίθεση του καπιταλισμού, αυτήν ανάμεσα στην κοινωνική παραγωγή και στην ατομική καπιταλιστική ιδιοποίηση των αποτέλεσμά των της;
    Και έχεις αναρτήσει και τόσα άρθρα.Μα για τον θεό δεν τα διαβάζεις;

    Με αληθινή εκτίμηση.


    ΥΓ νομίζω ότι έχεις έγκριση αν θες μπορείς να μην τον δημοσιεύσεις.

    Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή