Σελίδες

20 Οκτ 2011

Γνωστοί προβοκάτορες δημοσιολόγοι επί το έργον...



Πολύ μελάνι έχει χυθεί και πολύς τηλεοπτικός χρόνος έχει αφιερωθεί τις τελευταίες μέρες για τη συκοφάντηση του ΚΚΕ και των θέσεών του, σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού των λαϊκών στρωμάτων σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, που το χρέος του λαού είναι να κάνει το βήμα μπροστά, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.
Παραμονές της 48ωρης πανεργατικής απεργίας, την περασμένη Δευτέρα το βράδυ - καθώς την περασμένη Τρίτη ήταν η απεργία των δημοσιογράφων και η σπέκουλα έπρεπε αναγκαστικά να γίνει τη Δευτέρα - ο Αλέξης Παπαχελάς μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» και σχολιάζοντας την επικαιρότητα, ανακαλύπτει ότι το «ενδιαφέρον» στις εξελίξεις είναι η στάση του ΚΚΕ, καθώς, σύμφωνα με τον Αλ. Παπαχελά, 

το ΚΚΕ έλεγε «όχι» στους αποκλεισμούς της Βουλής, τώρα ανακοίνωσε ότι συμμετέχει, ότι δήθεν πάντα το ΚΚΕ είχε κανάλια συνεννόησης με τις κυβερνήσεις και ότι τώρα δεν υπάρχουν αυτά τα κανάλια κι αυτό έχει ενισχύσει την ανησυχία και στην κυβέρνηση και στα άλλα κόμματα...
Ο Αλ. Παπαχελάς προβοκάρει το ΚΚΕ ότι δήθεν έχει «κανάλια συνεννόησης» με την όποια αστική κυβέρνηση, δηλαδή επιχειρεί να εντάξει το ΚΚΕ στο σάπιο αστικό πολιτικό σύστημα, να αποπροσανατολίσει το λαό ότι δήθεν και το ΚΚΕ είναι σαν τα μούτρα των αστών, ότι το ΚΚΕ αποτελεί στήριγμα της εκάστοτε κυβέρνησης και ουσιαστικά του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος. Κάνει και μια ντρίπλα ότι δήθεν «τώρα» δεν υπάρχουν αυτά τα «κανάλια» και αυτό ανησυχεί την κυβέρνηση για να συσκοτίσει τη σπέκουλα που ήδη έχει κάνει βαφτίζοντας το ΚΚΕ στήριγμα του συστήματος.
Ο λαός ξέρει καλά ότι το ΚΚΕ όχι μόνο δεν αποτελεί «στήριγμα» του συστήματος, αλλά αντιπαλεύει την καρδιά αυτού του συστήματος, τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής, την εξουσία των μονοπωλίων και, φυσικά, και όλα τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Συκοφαντούν το ΚΚΕ ακριβώς γιατί φοβούνται τη στρατηγική του για το σοσιαλισμό, καθώς αντιλαμβάνονται ότι τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, που σπρώχνουν χιλιάδες εργαζομένων στους δρόμους του αγώνα, είναι τα ίδια που μπορούν να αποτελέσουν τη σπίθα, που με την καθοδήγηση του ΚΚΕ θα γίνει λαϊκή φλόγα και θα παρασύρει συθέμελα την εξουσία της πλουτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου