Σελίδες

8 Οκτ 2011

Προβοκάτσια ολκής κατά του ΚΚΕ.



Κάποια Πόπη Σουφλή, η οποία αυτοσυστήνεται ως «δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Αττικά Νέα», δημοσίευσε την Παρασκευή σε ιστολόγιο που διατηρεί με την ίδια επωνυμία, επιστολή, όπως λέει η ίδια, αναγνώστη της, με τον τίτλο 
«Είναι απαραίτητη η δυνατή επανεμφάνιση του ΚΚΕ».
Μέσα σε παραλήρημα, κατηγορεί το ΚΚΕ ότι την ώρα που«ο κόσμος χάνεται (...) οι κομμουνιστές, μέσα στα δυσβάσταχτα μέτρα που βάζει η Κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στον ακέφαλο λαό, σκέφθηκε να αποκαταστήσει μετά από 70 χρόνια τον Βελουχιώτη, αντί να τεθεί επικεφαλής του λαού και να τον ξεσηκώσει πανελλαδικά», συνεχίζοντας παρακάτω ως εξής: «πού είναι το ΚΚΕ μήπως γέρασε πλέον και ήλθε η ώρα της απόσυρσής του μήπως βρίσκεσθε σε αγρανάπαυση;». Δεν ξέρουμε αν ο επιστολογράφος ή η Πόπη Σουφλή βρίσκονται σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη και έχασαν το ΚΚΕ, τους ταξικούς εργατικούς αγώνες εδώ και 2 χρόνια, τη δράση και τη συμβολή του ΚΚΕ στην ανάπτυξή τους, αλλά μισούν, γι' αυτό και χτυπούν, και την ταξική πάλη και το ΚΚΕ - αυτό δηλώνουν με το συγκεκριμένο κείμενο-λίβελλο, αφού όλη τους η φρασεολογία δείχνει προβοκάτσια ολκής. 
Αλλος, λοιπόν, είναι ο ρόλος και η αποστολή τους.
Αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την τελευταία παράγραφο της επιστολής, όπου γράφεται επί λέξει: «Τελειώνοντας θέλω να σας επισημάνω ότι κυκλοφορεί ευρέως ανά την Ελλάδα πως το ΚΚΕ δεν παίρνει δραστικά μέτρα κατά της κυβέρνησης, γιατί εισπράττει χονδρά πακέτα για να ασκεί πολύ χαλαρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ».
Να, ποιος είναι ο στόχος τους, του επιστολογράφου και της «εκδότριας» που το δημοσίευσε: Να αφήσει να σέρνεται προβοκατόρικα στο διαδίκτυο ότι το ΚΚΕ «τα παίρνει» από το ΠΑΣΟΚ για να κάνει «χαλαρή αντιπολίτευση», γι' αυτό δεν κάνει αγώνες!
Επειδή, μάλιστα, το συγκεκριμένο γράμμα προβοκάρει με χυδαίο τρόπο το ΚΚΕ, αφού το ψέμα τους παραπέμπει σε Γκέμπελς, υιοθετήθηκε και αναπαράχθηκε σχεδόν αυτόματα σε άλλα ιστολόγια στο διαδίκτυο, γνωστά για την έφεσή τους στις αντικομμουνιστικές βρωμιές. Που εκπορεύονται από συγκεκριμένες υπηρεσίες, αστικά επιτελεία. 
Οι συγκεκριμένοι, ζηλεύοντας τη δόξα του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑ.Ο.Σ. και άλλων στη λάσπη κατά του ΚΚΕ, υπηρετούν τη χυδαία προβοκάτσια, αναπαράγοντάς την ως γκεμπελίσκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου