Σελίδες

16 Σεπ 2011

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ....



«Για να μείνει όρθια η Ελλάδα πρέπει να γίνει αποκομμουνιστικοποίηση της χώρας (...) η νοοτροπία και η πρακτική η κομμουνιστική η οποία συντροφεύει την Ελλάδα με όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, αριστερά ή δεξιά. Το κράτος είχε σχεδόν τα πάντα, δεν διηύθυνε όμως το κράτος, διηύθυναν οι συντεχνίες μέσα στους οργανισμούς. Αυτή η κομμουνιστική νοοτροπία οδήγησε τη χώρα εδώ, γιατί η Δεξιά δεν ήθελε να μετρηθεί, το Κέντρο πίστευε ότι θα αρμέγει από την αγελάδα της Αριστεράς και έτσι τους δώσαμε το δικαίωμα να κυβερνούν τη χώρα. Εάν, λοιπόν, δεν αποκομμουνιστικοποιήσουμε την νοοτροπία και την πρακτική, η Ελλάδα δεν έχει κανένα μέλλον».
Αυτά, μεταξύ άλλων, δήλωσε χτες στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.(αρχιλαμόγιο) Γ. Καρατζαφέρης. 
Λαλίστατος, ο ελεινός εγγονός του Μουσολίνι, όταν πρόκειται να συκοφαντήσει το σοσιαλισμό - κομμουνισμό, άχνα, όμως, για τα γεγονότα, που, όπως και να το κάνουμε, είναι πεισματάρικα και επιμένουν στην αλήθεια. 
Το κράτος που έχτισαν είναι όλο δικό τους. 
Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή τους. 
Της πλουτοκρατίας και των πολιτικών της εκπροσώπων, που εναλλάξ κυβερνούσαν τη χώρα. Αυτοί το δημιούργησαν έτσι που να ανταποκρίνεται στα συμφέροντά τους. Για την «αναπαραγωγή τους» δημιούργησαν πελατεία, εξαγόρασαν και εκμαύλισαν συνειδήσεις, συγχρόνως η άρχουσα τάξη δημιουργούσε πολύτιμες για εκείνη συμμαχίες.
Οι «συντεχνίες» στις οποίες αναφέρεται, δηλαδή οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, αποτέλεσαν πολύτιμο στήριγμα της πολιτικής που εξυπηρετούσε την πλουτοκρατία. 
Δικές τους είναι κι αυτές. 
Βέβαια, ο πέλεκυς του Γ. Καρατζαφέρη πέφτει στα κεφάλια όλων, τσουβαλιάζει σκόπιμα με τον όρο αυτό όλους τους εργαζόμενους, χρεώνοντάς τους τα χρέη και τα ελλείμματα, στο όνομα των οποίων πετσοκόβονται σήμερα τα δικαιώματά τους. Δεν έκαναν, όμως, κουμάντο στο κράτος οι εργαζόμενοι, που έτρεχαν πίσω απ' τις ανάγκες τους. 
Και βεβαίως ο  αρχιμαφιόζος Καρατζαφέρης, επειδή είναι εχθρός του λαού και των αγώνων του, συμμέτοχος στην επιβολή της δυστυχίας και της εξαθλίωσης του λαού, ψάχνει να βρει εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. 
Τον βολεύει, λοιπόν, η μετεμφυλιοπολεμική προπαγάνδα, αλλά μόνο αυτό μπορεί να κάνει ένας σαλταδόρος του αστικού πολιτικού κόσμου, αν δεν το 'χει αναλάβει εργολαβία. 
Και με συμβόλαιο. 
Αλλωστε, τέτοιες υπηρεσίες για τους αστούς για τους οποίους τα πάντα είναι εμπόρευμα χρειάζονται και τα ανάλογα γιουσουφάκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου