Σελίδες

10 Σεπ 2011

Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους...



Τη σκυτάλη της αντιΚΚΕ συκοφαντίας, μετά τον ΛΑ.Ο.Σ., το συγκρότημα Αλαφούζου, την «Ελευθεροτυπία», πήρε χτες η «Αυγή», με αφορμή τη δήθεν κινητοποίηση στον «902», συντασσόμενη με την ανακοίνωση - λίβελο που διακινούν κάποιοι αριστερούτσικοι του συστήματος και την οποία αναπαράγει σε χτεσινό της ρεπορτάζ. 
Καμιά έκπληξη δεν προκαλεί η προσπάθεια των οπορτουνιστών να εκμεταλλευτούν τέτοιες ενέργειες, για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να ρίξουν λάσπη. 
Αλλωστε, η συγκεκριμένη εφημερίδα το κάνει κατ' επανάληψη. 
Πάει πολύ, όμως, η «Αυγή» και τα άλλα ΜΜΕ του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ να κουνάνε το δάκτυλο στο ΚΚΕ, όταν ξέρουν τις πρόσθετες δυσκολίες που δημιουργεί η κρίση στα κομματικά έντυπα και Μέσα. 
Αλλωστε, για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στο ρ/σ «Κόκκινο» και στην «Αυγή», έχουν βγει στη δημοσιότητα ουκ ολίγες ανακοινώσεις και «διαρροές» από εργαζομένους τους, καθόλου κολακευτικές για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο «Ριζοσπάστης» και το ΚΚΕ δεν υιοθέτησαν ποτέ και δεν αναπαρήγαγαν αυτούς τους ισχυρισμούς. 
Ανάλογη ήταν η στάση που κράτησαν και στην ΕΣΗΕΑ, όταν τέθηκε ζήτημα κινητοποίησης στα συγκεκριμενα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ ΜΜΕ, σε αντιδιαστολή με τη θέση τους για ανάλογα ζητήματα που αφορούσαν καπιταλιστές ιδιοκτήτες ΜΜΕ. 
Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι η αντιΚΚΕ εμπάθεια και η προσπάθεια να χτυπηθεί με συκοφαντίες το Κόμμα δεν έχει όρια. 
Πάνω εκεί συναντιούνται οι οπορτουνιστές με τα αστικά κόμματα και την αγέλη του ΛΑ.Ο.Σ., προσπαθώντας μάταια να παρουσιάσουν τα ΜΜΕ του Κόμματος σαν καπιταλιστικές επιχειρήσεις και το ΚΚΕ σαν τα μούτρα τους. 
Αλλά αυτά κάνει όποιος βγαίνει με την ταμπέλα του αριστερού δίνοντας εξετάσεις στο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου