Σελίδες

26 Αυγ 2011

Σκύλιασε...



Ο ένας μετά τον άλλον οι αστοί κοντυλοφόροι έπεσαν πάνω στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ για τη μάχη που δώσανε στην απεργία του κλάδου Επισιτισμού - Τουρισμού.
Δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση όσοι υπηρετούν την αστική τάξη μέσα από την εφημερίδα του εφοπλιστή Αλαφούζου. 

Ενας από αυτούς φθάνει στο σημείο να διαμαρτύρεται γιατί «μερικοί επαγγελματίες αγωνιστές του ΚΚΕ φθάνουν να αποκλείσουν τα ξενοδοχεία ενώ κανένας υπουργός, είτε του ΠΑΣΟΚ, είτε της ΝΔ, δεν τολμά να διατάξει την αστυνομία να τους απομακρύνει αμέσως και αν χρειαστεί να τους συλλάβει»...

Ο συγκεκριμένος θέλει να προστατέψει τους αστούς από αυτούς που αγωνίζονται ενάντια στις συνθήκες δουλείας, μέσα στις οποίες αναγκάζουν τους εργαζόμενους να δουλέψουν και να τους κλέψουν τον πλούτο που παράγουν. 
Να τους προστατέψει από τα ταξικά συνδικάτα που περιφρουρούν τον αγώνα τους από την εργοδοτική ασυδοσία, αυθαιρεσία και τρομοκρατία. 
Προσπαθεί να δημιουργήσει τις «νομιμοποιητικές» συνθήκες εξάλειψης όσων αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, για την ικανοποίηση των αναγκών της εργατικής οικογένειας, ενάντια στους καπιταλιστές, οι οποίοι χρεώνουν το δωμάτιο 500 ευρώ τη βραδιά και πληρώνουν τον εργαζόμενο με 500 ευρώ το μήνα. 
Γι' αυτό εγκαλεί τις δυνάμεις καταστολής, για να τσακίσουν όσους απειλούν την εξουσία των αστών. 
Οι συστηματικές προσπάθειές του δείχνουν την αγωνία του, την ανησυχία που του προκαλεί η δράση των ταξικών δυνάμεων και των κομμουνιστών.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/8/11, 1:45 π.μ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΕΙΝΟ...
    ΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ??
    ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ???
    ΠΑΥΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΟΛΩΦΥΛΛΑΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή