Σελίδες

3 Αυγ 2011

Καλοκαιρινός οδηγός του καλού πατριώτη...



Αναδημοσίευση απο : Γκράνμα
Τώρα που η χώρα μας χτυπιέται βάναυσα από τους πράκτορες ταξιτζήδες. Τώρα που το τουριστικό κεφάλαιο δίνει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την Ελλάδα ρε γαμώτο και για τις θέσεις εργασίας (για τις σχέσεις εργασίας ούτε λόγος – τις θέσεις πολύ αγάπησαν, τις σχέσεις  κανείς). Τώρα που παρά τις καλοκαιρινές αποδράσεις εσείς οι (μαζοχιστές) αναγνώστες τούτου του ιστολογίου δηλώνετε παρόν για το καλό της χώρας, τώρα λοιπόν το Γκράνμα είναι εδώ για εσάς. Με τον οδηγό του καλού πατριώτη που κάθε γκρανμιστής (όπως λέμε ατενίστας ένα πράμα) πρέπει  να έχει μαζί του στο νησί. Και σας προτείνουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα που δημιουργούν οι κίτρινοι πράκτορες του εχθρού.

  • Πρόβλημα Α(ααααααα!): Αγανακτισμένος (κι αυτός) αλλοδαπός τουρίστας αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει το λεωφορείο και να κουβαλήσει τις αποσκευές του στο μετρό, το λεωφορείο ή το τραμ αντί να κάνει χρήση του κίτρινου (εν αθήναις) μέσου.
Λύση:Αναλαμβάνετε αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου τη μεταφορά των αποσκευών του  ευρωπαίου τουρίστα ως σωστός υποτακτικός για καμιά 20αριά χρόνια ακομα (βλέπε τελευταία  σύνοδο κορυφής ΕΕ) . Ξεκινάτε με τη φράση: “please sir can I carry your luggage for you?” Συνεχίζετε με τη φράση δικαιολόγησης: “I m unemployed I have nothing better to do” και στο τέλος διαφημίζετε καταλήλλως τη χώρα κατά το γνωστό αυτοκόληττο. ” I love Greece, I love Alafouzos” (το πρώτο εθελοντικά το δέυτερο όπως και δήποτε)
  • Πρόβλημα Β(ουυυυυυυυυ): Μεθυσμένη Αγγλίδα τουρίστρια, αφού έχει αγανακτήσει (και αυτή ναι) που δε βρίσκει ταξί στις 5 το πρωί (ενώ στο βασίλειο θα έβρισκε ταξί αλλά δε θα έβρισκε μπαρ μετά τις 11) κάθεται στην άκρη του δρόμου.
Λύση: Εδώ έρχεται η πιο σπουδαία πράξη του πατριωτισμού. Η πραγματική ανιδιοτελής προσφορά στη πατρίδα. Προσφέρεστε να τη μεταφέρετε στο ξενοδοχείο που διαμένει και εν συνεχεία οφείλετε να υποκείψετε στις ερωτικές επιθυμίες της (και ας ξερνάει σαν ανορεξικό μοντέλο). Κατά τη διάρκεια της πράξης τραγουδάτε τον εθνικό ύμνο, ξεριζώνετε τρίχες από το στήθος σας (εντάξει άμα είναι Γερμανίδα και από το δικό της) και αναφωνείτε και τη φράση που ταιριάζει με τη χρήση βοηθητικών χαπιών και αγαστού αληθινού πατριωτισμού “για την Ελλάδα ρε γαμώτο”. Αντιντόπινγκ κοντρόλ εδώ δεν υπάρχει, μπλε χαπάκι με τα φτυάρια, για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό πάντα.
  • Πρόβλημα Γ(άμα τα): Οι ταρίφες, υποκινούμενοι από σκοτεινά κέντρα, συνεχίζουν την παράλογη (!!) απεργία τους.
Λύση: Αποδέχεστε πλήρως τη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού. Καταλαβαίνετε ότι ο μόνος που νοιάζεται για εσάς είναι ο σύνδεσμος ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων. Δεν καταλαβένετε από που προκύπτει αυτή η παράλογη απαίτηση των ταξιτζήδων, να μη βάλουν ενέχυρο τα σπίτια τους για να ξεπληρώσουν τις άδειες που έχουν αγοράσει με δανειο. Δε καταλαβαίνετε γιατί κάποιος διαμαρτύρεται όταν χάνεται η περιουσία που δουλεύει μέρα νύχτα, μεσα σε μια νύχτα. Και στη τελική ποιοι είναι αυτοί που δε θέλουν να γίνουν υπάλληλοι δηλαδή; Οι υπόλοιποι τι είμαστε μαλάκες; Κάποια στιγμή θα σκάσουν και αυτοί.
ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ Α-ΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ! ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΌΠΟ. ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ (το πιο ιστορικό όνομα υπουργείου ever όμως).
Α! Μετά πάντα μας φταίνε τα κόμματα, μη το ξεχνάμε και αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου