Σελίδες

24 Αυγ 2011

ΑΘΛΙΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΙ...



Με «χιούμορ» βγαλμένο από το βόθρο της προπαγάνδας ενάντια στις εργατικές λαϊκές κινητοποιήσεις και την ταξική τους πρωτοπορία, ο ΣΚΑΪ επιστράτευσε στη συκοφάντηση της χτεσινής απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στον επισιτισμό - τουρισμό τη μεσημεριανή σατιρική - κατά την άποψή τους - εκπομπή «Ιδρυμα». 
Με κρυάδες και εμετικές εξυπνάδες, οι συντελεστές της εκπομπής παρουσίασαν τους εργαζόμενους που περιφρουρούσαν την απεργία σαν «κομάντο του Περισσού», που «εκπαιδεύτηκαν στη Βόρεια Κορέα και είναι εμβολιασμένοι για να μην προσβληθούν από τον νεοφιλελευθερισμό και τον καπιταλισμό». 

Εγκάλεσαν μάλιστα το ΠΑΜΕ, επειδή «δεν ξεκίνησε την απεργία την ώρα που έλεγε η Ομοσπονδία τους, στις 11 π.μ.», αλλά «ξύπνησαν από τα χαράματα για να πάνε στα ξενοδοχεία», επειδή το «ΠΑΜΕ θέλει πάντα να είναι αυτόνομο» - είναι τέτοια η σχέση τους με το εργατικό κίνημα, που νομίζουν οι δόλιοι ότι οι απεργίες ξεκινούν την ώρα που ορίζονται οι συγκεντρώσεις! 
Δεν εκπλήσσει το μίσος τους για το ταξικό κίνημα. 
Ο ΣΚΑΪ, άλλωστε, έχει καταθέσει διαπιστευτήρια για τον τρόπο με τον οποίο σε κάθε απεργία υπερασπίζεται τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, άρα και των μεγαλοξενοδόχων που βρέθηκαν χτες σε απεργιακό κλοιό. 
Στην πρεμούρα όμως να χτυπήσουν το ΠΑΜΕ, τους ξεφεύγουν άθελά τους και αλήθειες. 
Οπως αυτή που λέει ότι το ΠΑΜΕ ήταν αυτό που πρωτοστάτησε στην οργάνωση και την περιφρούρηση της χτεσινής απεργίας, όταν η εργοδοτική - κυβερνητική Ομοσπονδία του κλάδου πήγε να ξεμπερδέψει με μια κινητοποίηση για την τιμή των όπλων. 
Οι εργαζόμενοι να βγάλουν συμπεράσματα. 
Οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί θα γίνουν πιο επιθετικοί το επόμενο διάστημα, για να δηλητηριάσουν λαϊκές συνειδήσεις και να συκοφαντήσουν το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. 
Φοβούνται το ταξικό κίνημα και τη δύναμη που δίνει στην πάλη του λαού το ΚΚΕ, γι' αυτό επιτίθενται με λύσσα.

3 σχόλια:

  1. Botsoglu kostas24/8/11, 4:21 μ.μ.

    M'ολα τουτα τα καμοματα που ουτος η αλλος τα μαθαμε ποια,οι εργαζομενοι βγαζουν ασφαλη συμπερασματα και θα τα βρουν μπροστα τους.Ειμαι βεβαιος πως σε λιγο θα ψαχνουν για λαγουμι οι ασβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/8/11, 5:15 μ.μ.

    https://www.youtube.com/watch?v=GA0JMcSLwp4&feature=player_embedded
    Η ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/11, 7:43 μ.μ.

    Οχετός,σκέτο φασιστοκάναλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή