Σελίδες

20 Αυγ 2011

Φιλοχουντικό κόμμα στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας...



Τραγελαφική ήταν η δήλωση με την οποία ο Γ. Καρατζαφέρης υποδέχτηκε χτες στο κόμμα του τον πρώην βουλευτή της ΝΔ και μετά της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Κ. Κιλτίδη. 
Οπως είπε, «η χώρα βρίσκεται μπροστά σε έναν εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο ο οποίος πολλαπλασιάζεται. Τα αστικά κόμματα έδωσαν εξετάσεις και απέτυχαν». 
Από τη δήλωση προκύπτει ότι ο Γ. Καρατζαφέρης εξαιρεί τον ΛΑ.Ο.Σ. από τα αστικά κόμματα. 
Ετσι τον βολεύει, έτσι λέει. 
Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική, καθώς ο ίδιος και οι βουλευτές του, πριν από μερικούς μόλις μήνες, καλούσαν «όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις» να συνάψουν μέτωπο απέναντι στο λαϊκό κίνημα και το ΚΚΕ. 

Ακόμα, ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι αυτός που πρωτοστατεί στις εκκλήσεις για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. 
Εχει ψηφίσει το μνημόνιο και στέκεται δίπλα στην κυβέρνηση και τη ΝΔ, σιγοντάροντας τη συναίνεση με διαχειριστικές προτάσεις προς όφελος της πλουτοκρατίας. 
Με άλλα λόγια, είναι ένα αστικό κόμμα με τα όλα του, με φιλοχουντικές και φιλοβασιλικές καταβολές, που διεκδικεί σήμερα αναβαθμισμένο ρόλο στο αστικό πολιτικό σύστημα. 
Σαν τέτοιο πρέπει να το πολεμήσει ο λαός, μαζί με τους συμμάχους του, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/8/11, 5:02 μ.μ.

    ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΗ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ(ΛΑ.Ο.Σ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ).
    Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΝΔ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑΨΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/11, 9:29 μ.μ.

    RED.ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΩΔΟΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/8/11, 12:55 μ.μ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή