Σελίδες

11 Αυγ 2011

ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ...


Το χουντικό δολοφόνο και βασανιστή Ντερτιλή, ζήτησε να επισκεφτεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αίτηση που κατέθεσε στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Στην επιστολή του, τμήμα της οποίας δημοσιοποίησε χτες η εφημερίδα «Καθημερινή», προς το υπουργείο, χαρακτηρίζει το Ντερτιλή «πολιτικό κρατούμενο» και«πρότυπο ζωής»(!) και μάλιστα εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που μέχρι σήμερα δεν του έχει δοθεί η άδεια να «επισκεφθεί τον γενναίο Ελληνα αδελφό στο δεσμωτήριό του». 
Θα ήθελα, σημειώνει ο εκπρόσωπος του Ιερατείου, «να του σφίξω το χέρι και να συγχαρώ διά ζώσης φωνής μόνο και μόνο διότι παραμένει πιστός στις αρχές του»! Ο Αμβρόσιος αποτελεί άξιο συνεχιστή όλων εκείνων των εκπροσώπων του ιερατείου, που στάθηκαν στο πλευρό της αστικής τάξης στηρίζοντας όλες τις μορφές της εξουσίας που η ίδια επέλεγε, για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και την κυριαρχία των μονοπωλίων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/8/11, 10:01 μ.μ.

    Υπενθυμίζω στον χουντοπαπά οτι ο πρώην στρατηγός, (δολοφόνος και βασανιστής) Ντερτιλής έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου, Μιχάλη Μυρογιάννη, έξω από το Πολυτεχνείο, το μεσημέρι της Κυριακής 18 Νοεμβρίου 1973. Παραμένει αμετανόητος και έχει αρνηθεί να ζητήσει χάρη.
    Αυτοί αποτελούν την εκκλησία. ΑΙΣΧΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή