Σελίδες

18 Αυγ 2011

ΠΑΜΕ - ΜΑΣ Συλλαλητήριο ενάντια στο «Νόμο - Πλαίσιο» στις 24 Αυγούστου





Δυναμικά, άμεσα, αγωνιστικά απαντούν το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών και το ΠΑΜΕ στην απόφαση της κυβέρνησης να φέρει την επόμενη βδομάδα για ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ - ΤΕΙ. Την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια διοργανώνουν από κοινού συγκέντρωση ενάντια στη διάλυση της ανώτατης εκπαίδευσης.

Οπως αναφέρουν σε κοινό δελτίο Τύπου οι Γραμματείες του ΠΑΜΕ και του ΜΑΣ, 

«ο νέος Νόμος Πλαίσιο στα ΑΕΙ-TEI αποτελεί μέρος της πολυμέτωπης αντιλαϊκής επίθεσης που κυβέρνηση και κόμματα της πλουτοκρατίας, εργοδοσία και ΕΕ ξεδιπλώνουν στο έδαφος της κρίσης. 

Μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού νόμου η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσα στο καλοκαίρι άνοιξε νέο μέτωπο στο σκληρό και ακατάπαυστο πόλεμο που έχει κηρύξει απέναντι στο λαό, στους νέους που σπουδάζουν.

Το σχέδιο του νόμου - πλαισίου σβήνει τα απομεινάρια της δημόσιας Ανώτατης Εκπαίδευσης, στερεί τη μόρφωση και το επιστημονικό περιεχόμενο των σπουδών και στη θέση αυτών στήνει μεγάλες επιχειρήσεις κατάρτισης.

Εχουν στόχο να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.

Να απαντήσουμε δυναμικά, άμεσα, αγωνιστικά.

Ο νόμος - πλαίσιο να μην περάσει, να μην εφαρμοστεί!», τονίζουν ΠΑΜΕ και ΜΑΣ καλώντας εργαζόμενους και νεολαία σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ερχόμενης Τετάρτης.

1 σχόλιο: