Σελίδες

22 Ιουλ 2011

"Selective default" ...



ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ : γλόμπινγκ
Οι κ.κ. Ρομπάι, Μπαρόζο και Παπανδρέου, μετά από συνάντηση που είχαν κατέληξαν στην περίφημη“επιλεκτική” (ελεγχόμενη) χρεοκοπία με επιμήκυνση, μείωση επιτοκίου, νέο δάνειο 109 δις ευρώ, τώρα που με το γδύσιμο που επιβάλει σε όποιον κινείται το μεσοπρόθεσμο, εξασφαλίστηκαν οι τόκοι και τα χρεωλύσια του νέου “πακέτου”. 
Το “πακέτο” που φάγαμε και θα φάμε από Σεπτέμβρη ήταν η εγγύηση που περίμενε το ευρωπαϊκό κεφάλαιο να μας ξαναδανείσει
Πλήν αυτού, όπως μας πληροφορεί το Πρώτο Θέμα, τα 49 απ' τα 109 δις που θα δανειστεί το ελληνικό κράτος, θα τα δανείσουν οι ελληνικές τράπεζες που μ' αυτόν τον τρόπο θα “βοηθήσουν” στη δύσκολη συγκυρία
Ο πατριωτισμός τους είναι πραγματικά συγκινητικός!

Αναδιαπραγμάτευση, τσεκ. 
Επιμήκυνση, τσεκ. 
Η “ειδική περίπτωση” της Ελλάδας που τόσο απασχόλησε τον κόσμο όλο, προσδέθηκε ακόμα περισσότερο στο άρμα των ντόπιων κι ευρωπαϊκών μονοπωλίων υποθηκεύοντας με option αποπληρωμής από 15 ως 30 χρόνια 
(ο χρόνος επιμήκυνσης) τα πενιχρότατα εισοδήματα των Ελλήνων.

Κανείς να μην φάει πια το παραμύθι, ότι αποφεύχθηκε ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών και η χρεοκοπία. 
Η ελληνική κυβέρνηση, ως το πολιτικό προσωπικό, όχι πια μόνο της ελληνικής αστικής τάξης, αλλά ως τοποτηρητές και των ευρωπαϊκών μονοπωλίων στο μικρό αυτό βιλαέτι της ΕΕ, έδωσαν απλόχερα σήμερα τον ελληνικό πλούτο στα ξένα θηρία.
Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τις διάφορες αρλούμπες περί επιτροπών λογιστικού ελέγχου, νόμιμου και παράνομου χρέους, ευρωομολόγων και λοιπά, κι ας συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι μόνος ένας τρόπος υπάρχει: 
Λαϊκή Εξουσία που θα ακυρώσει όλο το χρέος και θα κοινωνικοποιήσει όλα τα βασικά μέσα παραγωγής
Για να γίνει αυτό, συμπορευτείτε με το ΚΚΕ, οργανωθείτε στα σωματεία σας, μπείτε στις συλλογικές διαδικασίες, ασκήστε πιέσεις, πατήστε πόδι στον τόπο δουλειά σας
Κοιτάξτε σαν κουνούπια τα αφεντικά σας και το συνάφι τους. 
Πετάξτε στα σκουπίδια τα παραμύθια του σελέκτιβ ντιφώλτ και κολοκύθια τούμπανα, είναι μπουρδολογία που προσπαθεί να σας μπερδέψει για να τα χάσετε.
Λαϊκή Εξουσία σημαίνει ότι θα έχεις πραγματικά λόγο στο τι θα σχεδιάζει η χώρα σου για το μέλλον σου. 
Συνειδητοποίησε ότι όλ' αυτά μπορείς να στείλεις στον αγύριστο, το ΚΚΕ θα σε εφοδιάσει με γνώση, επιχειρήματα και πανω απ' όλα πείρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου