Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί με μια φωνή :"Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται"ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΠΟ Black Bedlam  το παρακάτω κείμενο, Αν και δεν συμφωνώ με τον πεσισμισμό και την αναποτελασματικότητα που προτείνει η συντρόφισσα ΒΒ , παρ' όλα αυτά αναρτάω και αποδέχομαι τις απόψεις της.
ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΣΤΑΣΗ:
 • ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ,
 • ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΧΙ, (αιθεροβάμων)????
 * ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ (Κ.Κ.Ε.)...

Το 2030 δεν είναι μακρυά και μέχρι τότε, άντε και ζωή σε λόγου μας, εκτός.......................

Πανηγυρίζουμε!
Χαμόγελα, χειροκροτήματα, αγκαλιές και συχαρίκια, για την επιτυχία της μάχης που  έδωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας για την σωτηρία της Πατρίδος.
Φωτογραφίες φλας .....
Η Πατρίς εσώθει!
Εμπρός παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, να φωνάξουμε και να ζητωκραυγάσουμε, ότι
"Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ"
(Έτσι ζητωκραύγαζαν οι "πιστοί" του Αντρέα, την ώρα που αυτός υπέγραφε το ΄83 την παραμονή των βάσεων και ταυτόχρονα ξεγελούσαν τον λαό, ότι υπογράφουν για να φύγουν οι βάσεις)
Όσοι πιστοί λοιπόν  προσέλθετε.
Αλλά να θυμάστε ότι όταν αυτοί πανηγυρίζουν, κάτι κακό θα μας συμβεί.

Οι υπόλοιποι. στήστε επιτροπές αλληλεγγύης  να έχουμε να φάμε ένα πιάτο φαΐ, να συμπαρασταθούμε αν πάνε να κόψουν το ρεύμα σε κάποια νοικοκυριά, να ορθώσουμε τα στήθια μας σε όποια Τράπεζα πάει να βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι του γείτονα και όσοι ακόμη έχετε εργασία, πηγαίνετε να γραφτείτε στο σωματείο σας.

Στο μεταξύ το 2030 δεν είναι μακρυά και μέχρι τότε άντε και ζωή σε λόγου μας.......εκτός..........

ΥΓ: Ας μην έχουμε αυταπάτες,αν ο λαός μας δεν κατανοήσει την ανάγκη ανατροπής του ίδιου του συστήματος,αν δεν κατανοήσουμε ότι μέσα σε αυτό το σύστημα τα λαϊκά στρώματα , η εργατική τάξη, δεν μπορεί ούτε να περιμένει, ούτε να έχει κάποιο όφελος,αν δεν αποφασίσουμε αντεπίθεση, οργανωμένα, δυναμικά, μαζικά, αποφασιστικά,(αν δεν δουλέψουμε σε αυτήν την κατεύθυνση) τα δεινά που θα υποστούμε θα είναι ανυπολόγιστα.

Περάσαμε τα σύνορα του Οξαποδώ.
Ο μεταμοντέρνος Μεσαίωνας είναι μπροστά μας και μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.

Είμαστε σε πόλεμο και ο πόλεμος, είναι ταξικός .
Ο λαός  μας μπορεί,έχουμε την δύναμη  και άλλωστε,  
 δεν υπάρχει  άλλη επιλογη

2 σχόλια:

 1. Τάσο καλησπέρα σου.Φαίνεται ότι δεν ήμουν σε καλή κατάσταση όταν το έγραφα.
  Παρ΄όλα αυτά, προσπάθησα και αν μείνεις τόσο στο ΥΓ, αλλά και στην τελευταία παράγραφο, μιλώ για τον τρόπο που πρέπει να αντιδράσει ο κόσμος ,ο λαϊκός παράγοντας αδερφέ μου, προκειμένου να μπορέσουμε να απεγκλωβιστούμε από την μέγκενη των δικών τους κρίσεων, των δικών τους αδιέξοδων προβλημάτων.
  Αλλά να σου πω,θυμόμουν το παιγνίδι που παίχτηκε το ΄83 με την υπογραφή για την παραμονή των βάσεων.
  Θυμάσαι τους αγώνες τους ανιιμπεριαλιστικούς με το "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΆΤΟ"
  Θυμάσαι το "ΈΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑΤΟ" και "ΈΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ";
  Θυμάσαι τους πυραύλους Πέρσινκ και Κρουζ και το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα που είχε αναπτυχθεί;
  Ο Αντρέας αυτά τα συνθήματα του κόμματος καπηλεύτηκε για να αναρριχηθεί στην εξουσία και αμέσως μετά γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια το "Συμβόλαιο με τον Λάο" υπέγραφε για την παραμονή των βάσεων και κορόιδεψαν, ξεγέλασαν έναν λαό ολόκληρο, ότι υπέγραφαν την κατάργηση των βάσεων.
  Και τότε όπως και σήμερα, πανηγυρισμοί μέσα και έξω από την βουλή, χαμόγελα ,χειροκροτήματα και συχαρίκια.
  Η ΝΔ του Αβέρωφ να ψηφίζει πανηγυρικά την συμφωνία και τα κανάλια να πείθουν έναν λαό που για καιρό ήταν στους δρόμους διαδηλώνοντας την απαίτησή του να φύγουν οι βάσεις του θανάτου,ότι η χώρα μπήκε στην τροχιά της Εθνικής ανεξαρτησίας!
  Και κείνη την ίδια μέρα που έμπαινε η υπογραφή για την παραμονή των βάσεων,αυτός ο λαός εξαπατημένος για πολλοστή φορά, ξεχύθηκε στους δρόμους ζητωκραυγάζοντας τον "Λαοφιλή ηγέτη" με το σύνθημα "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ"
  Το ίδιο και χειρότερο σκηνικό σήμερα.
  Αυτά σκεφτόμουν και που να μου μείνει αισιοδοξία ,παρ΄όλα αυτά το προσπάθησα να μην χάσω την όποια αισιοδοξία μου, μην με κακίζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΓΑΠΗΤΗ B.B.
  Εκτιμάω αφάνταστα την συνεισφορά σου στο διαδίχτυο και όχι μόνο...
  Τις αναρτήσεις σου πάντα τις διαβάζω και τις περισσότερες φορές τίς αναδημοσιέυω (δεν με βοηθάει η γλώσσα να εκράσσω τις απόψεις μου,
  μετανάστης, αν και θέλω να μην φαίνεται αλλά αυτό με προδίδει...)
  ΑΓΑΠΗΤΗ Σ.Σ. αν και έχω αρκετές αντιρήσεις με τον πεσσιμισμό και την αναποτελεσματικότητα της ταχτικής του λαικού κινήματος( εγώ θα έλεγα ΚΚΕ) όπως τα περιγράφεις , εγώ άλλο περιμένω να είναι το συμπέρασμα,
  ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ...
  (Συγνώμη για τα ελληνικά μου... )
  Προσπαθώ αλλά μπορεί και να εχω αστοχίες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή