Σελίδες

16 Ιουλ 2011

Φωστήρες στην εξαπάτηση!


Ο Γιώργος Χατζημαρκάκης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του «Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος» (FDP) εταίρου των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ και ευρωβουλευτής, είναι η τελευταία περίπτωση από μία σειρά αστών πολιτικών στη Γερμανία που διαπιστώθηκε ότι οι διδακτορικοί τους τίτλοι ήταν προϊόν λογοκλοπής. Με τον πιο επίσημο τρόπο ο κοσμήτορας του Πανεπιστημίου της Βόννης ανακοίνωσε ότι εκπίπτει του τίτλου του.
Θυμίζουμε απλά ότι αρκετά αστικά ΜΜΕ στην Ελλάδα είχαν εμφανίσει τον εν λόγω κύριο ως ειδήμονα για τα ζητήματα των «δημοσιονομικού ελλειμμάτος» και του «χρέους», που συμβούλευε την Ελλάδα.

Αλλοι αστοί πολιτικοί που επίσης έκαναν ...διατριβή στη λογοκλοπή ήταν ο πρώην υπουργός Αμυνας της Γερμανίας Καρλ Τεοντόρ τσου Γκούτενμπεργκ, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σιλβάνα Κοχ Μέριν επίσης από το FDP, ενώ ανάλογες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και η χριστιανοδημοκράτισσα υπουργός της Κάτω Σαξωνίας, και βουλευτής από το FDP. 
Ολοι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, που μαζί με τους σοσιαλδημοκράτες κατακρεουργούν τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα στη χώρα τους και στις άλλες χώρες της ευρωένωσης. 
Φωστήρες στην εξαπάτηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου