Σελίδες

10 Ιουν 2011

Ετσι στήνονται οι προβοκάτσιες κατά του ΚΚΕ.



Κατασκευασμένα από προβοκάτορες τα «στοιχεία» για χρηματισμό του ΚΚΕ με πετρέλαιο από το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν. 
Απόλυτος χρονικός συντονισμός του παραποιητή και των προαγωγών της προβοκάτσιας.

Αποκαλύφθηκε πλήρως η προχτεσινή προβοκάτσια ενάντια στο ΚΚΕ, με δημοσιεύματα σε ιστολόγια, σύμφωνα με τα οποία το Κόμμα ήταν ανάμεσα στους παραλήπτες ιρακινού πετρελαίου από το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν, στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΗΕ «Πετρέλαιο για Τρόφιμα», που διακόπηκε το 2003, με την εισβολή και κατάληψη του Ιράκ από τους ιμπεριαλιστές. 
Το δημοσίευμα που πρωτοεμφανίστηκε στο ιστολόγιο ksipnistere.blogspot.com, εμφάνιζε ως πηγές ένα άρθρο της Wikipedia και ένα δημοσίευμα του αμερικανικού Ερευνητικού Ινστιτούτου του Τύπου της Μέσης Ανατολής (MEMRI), βασισμένο σε δημοσίευμα της ιρακινής εφημερίδας Al-Mada, το 2004.
Οπως αποδείχτηκε, προχτές, στις 10.08 π.μ. ο συντάκτης BubbleBabis της Wikipedia εισήγαγε τον τίτλο του ΚΚΕ, στην έτσι κι αλλιώς προβοκατόρικη λίστα των χρηματιζόμενων από το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν φορέων και προσώπων. 
Το άρθρο της Wikipedia έγινε έτσι η μόνη αναφορά στο διαδίκτυο για σχέση του ΚΚΕ με την υποτιθέμενη διασπάθιση χρημάτων που προορίζονταν για την ανακούφιση του ιρακινού λαού από τις ιμπεριαλιστικές κυρώσεις, αφού ο κατασκευασμένος κατάλογος της ιρακινής εφημερίδας Al-Mada, δεν περιέχει το ΚΚΕ στη λίστα των παραληπτών πετρελαίου.
Με σχεδόν ...μαγικό τρόπο, μόλις λίγες ώρες αργότερα η ύπαρξη του τίτλου του ΚΚΕ στο λήμμα της Wikipedia, γίνεται αντιληπτή από τον μπλόγκερ talimpanezos (ενδεχομένως να είναι και ο ίδιος ο BubbleBabis), που καταχωρεί το λιβελογράφημα στο ksipnistere (1.37 μ.μ.). Το κείμενο αναδημοσιεύεται τάχιστα σε ιστολόγια που δίνουν την ίδια σημασία στη διασταύρωση σοβαρών κατηγοριών ή είναι πέραν του ενδιαφέροντός τους η επιβεβαίωση των πηγών, όταν βρίσκουν κάτι που θεωρούν πως μπορεί να χτυπήσει το ΚΚΕ. 
Η προβοκατόρικη παρεμβολή του BubbleBabis στο λήμμα της Wikipedia αφαιρέθηκε τελικά προχτές το απόγευμα στις 18.14, από άλλο συντάκτη της διαδικτυακής «εγκυκλοπαίδειας».
Προβοκάτορες με ιστορικό
Σύμφωνα με το ιστορικό της Wikipedia, ο χρήστης BubbleBabis πρωτοεμφανίζεται ως συγγραφέας άλλων λημμάτων στις 22 Φλεβάρη του 2009. Την 1η Μάρτη τού ζητιέται να σταματήσει να κάνει λαθεμένες προσθήκες για τον «πόλεμο αστραπή» του Χίτλερ στο λήμμα για την εισβολή στην Πολωνία και την επόμενη μέρα εμποδίζεται, καθώς οι επεμβάσεις του στο λήμμα χαρακτηρίστηκαν ως «βανδαλισμός». Στις 7 Απρίλη του 2009, επιλέγει να κάνει δοκιμαστικό στο λήμμα του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Στις 13 Απρίλη του ίδιου έτους, παίρνει την πρώτη προειδοποίηση ότι αν δε σταματήσει να γράφει λιβελογραφήματα θα του απαγορευτεί να γράφει στη Wikipedia.
Στις 6 και 15 Σεπτέμβρη του 2009 τού γίνονται νέες παρατηρήσεις ότι χρησιμοποιεί ανυπόληπτες πηγές και ότι κάνει διαρκώς παρεμβάσεις σε ξένα άρθρα, δημιουργώντας πρόβλημα, ενώ του γίνονται και παρατηρήσεις ότι χρησιμοποιεί εικόνες των οποίων δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα. Παρ' όλ' αυτά συνεχίζει να έχει δικαίωμα να εισάγει υλικό στις ιστοσελίδες της Wikipedia. Το Γενάρη του 2010 παίρνει αυτόματη ειδοποίηση από τα συστήματα της Wikipedia ότι γράφει βιογραφίες για διάφορα άτομα, όπως ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Μιχαηλίδης και οι προπονητές ποδοσφαίρου Πανίκος Ορφανίδης, Φέλιξ Μάγκαθ και Γιαν Ρέμμερς, χωρίς να δηλώνει τις πηγές των πληροφοριών που καταχωρεί.
Τα υλικά για τις προβοκάτσιες ενάντια στο ΚΚΕ είναι μόνο χώμα και νερό. Δε χρειάζεται ούτε ίχνος αλήθειας για να ειπωθούν τα πιο χονδροειδή ψεύδη ενάντια στο Κόμμα που κέρδισε με αγώνες και αίμα τους άρρηκτους δεσμούς του με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα της Ελλάδας. Ας το πούμε άλλη μια φορά. Ματαιοπονούν όσοι ρίχνουν λάσπη στο ΚΚΕ, θεωρώντας ότι δε θα αποκαλυφθούν. Το ΚΚΕ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί δεν κρύβει τίποτα από τον ελληνικό λαό. Γιατί δεν είναι ίδιο με τα άλλα κόμματα, τους διαχειριστές και επίδοξους διαχειριστές του συστήματος της εκμετάλλευσης, που αναπόφευκτα γεννά χρηματισμούς και σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου