Σελίδες

16 Ιουν 2011

Φαιδρό πινγκ – πονγκ και λύση !


Απο : Faros

Επί ώρες, χθες, γίναμε μάρτυρες ενός όχι απλά φαιδρού πολιτικού πινγκ – πονγκ, μεταξύ των αρχηγών των πιο ξεπουλημένων αστικών κομμάτων,όχι μόνο, μας τα έπρηξαν στην κυριολεξία οι δύο “αρχηγοί” με τα ήξεις αφήξεις τους, αλλά και τους είδαμε να επιδίδονται με δήθεν … “διαγγέλματα” και άλλες τέτοιες επικοινωνιακές τρίχες, σε μια σκυταλοδρομία ποιος πιο πολύ θα κοροϊδέψει το λαό.

Προφανώς, κατάλαβαν και οι δύο, ίσως την τελευταία στιγμή, ίσως τους “τράβηξαν τα αυτιά”, ότι δεν θα βοηθήσει την αστική τάξη της χώρας μας, μια συνεργασία – συναίνεση, με κοινής αποδοχής πρωθυπουργό !

Τελικά, δεν κατάλαβαν μια απλή αλήθεια.
Ότι τις εξελίξεις τις καθορίζει ο Ελληνικός Λαός !
Όπως, φάνηκε πεντακάθαρα, στις χθεσινές μεγαλειώδεις διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ.


Ήρθε, πλέον, η ώρα για την καταλυτική παρέμβαση του λαού μας !

ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Να απορρίψει ο λαός μας, τα εκβιαστικά διλλήματα, τα παραμύθια των τηλεοπτικών παπαγαλίσκων (δημοσιογραφίσκων ή καθηγητίσκων), τις στην κυριολεξία αηδίες περί “χασίματος ευκαιρίας”, τα περί συναίνεσης (αυτή, ούτως ή άλλως υπάρχει από την εποχή του Μάαστριχτ).
Να καταλάβει τη δύναμή του !
Να την χρησιμοποιήσει αυτή τη δύναμη !
Επιτέλους για το καλό του !

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/6/11, 5:50 μ.μ.

    τι λειπει ααπο το κκε; η επινοηση νεων τακτικων η επανασταση εχει αναγκη απο πολυεπιπεδα δρομολογια οχι με τη μορφη της οπορτουνιστικης επιλογης αλλα την τολμη της ταακτικης ανανεωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή