Σελίδες

8 Ιουν 2011

Αστεία προπαγάνδα...



Ε, ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ! Αν πιστέψουμε τα δελτία των 8.30, τότε αυτή η χώρα οφείλει ό,τι έχει και δεν έχει στη λάμψη της διεθνούς προσωπικότητας που λέγεται Γ. Παπανδρέου...
Είχε αντιρρήσεις η Α. Μέρκελ για την εκταμίευση ενός ακόμη δανείου προς την Ελλάδα; 
Σήκωσε ο πρωθυπουργός το τηλέφωνο, πήρε τον φίλο του τον Μπάρακ που τυγχάνει Πρόεδρος των ΗΠΑ και αυτός συνάντησε την Α. Μέρκελ και την έπεισε.
Αν συνεχίσουν αυτού του είδους την ειδησεογραφία, είναι βέβαιο ότι σε λίγο θα μπερδεύουμε τα δελτία με τις σαπουνόπερες και τα χαζο-σίριαλ που προβάλλονται πριν και μετά.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ: Εχουν καταλάβει εκεί στο ΠΑΣΟΚ πόσο προκλητικοί είναι όταν συνεδριάζουν τα υπουργικά τους συμβούλια και οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες για το ...πώς θα φορολογήσουν ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους;

Να μειωθεί το αφορολόγητο λέει ο ένας, να αυξηθεί ο συντελεστής φορολογίας λέει ο άλλος, για έκτακτη εισφορά μιλάει ένας τρίτος. 
Κι όλοι μαζί συμφωνούν ότι άμεσα πρέπει να μειωθεί η φορολογία των επιχειρήσεων.
Εχουν αντιληφθεί ότι αυτά τα ακούει ο κόσμος, τα «μεταφράζει» με βάση το εισόδημά του και στη συνέχεια καταλαβαίνει πως όσα του κόβουν θα πάνε κατευθείαν σε αυτούς που έχουν 600 δισ. καταθέσεων στην Ελβετία;
Υποθέτουμε ότι δεν είναι τόσο ανόητοι, όμως όταν τα «αφεντικά» τους, δηλαδή το κεφάλαιο, έχουν απαιτήσεις και βάζουν χρονοδιαγράμματα, δεν έχουν χρόνο ακόμη και για να κοιταχτούν στον καθρέφτη.
ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΟΥΝ να μας τρελάνουν, αλλά το κακό έχει παραγίνει. 
Ιδίως με τις «πιέσεις» που φέρεται να δέχεται ο πρόεδρος της ΝΔ, προκειμένου να «συναινέσει» στην κυβερνητική πολιτική.
Μα, δεν είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία συναινεί σε όλα; Ψηφίζει νομοσχέδια, αντιτίθεται στις κινητοποιήσεις, ζητάει μείωση φορολογίας των επιχειρήσεων. 
Εντάξει, δεν βγήκε ακόμη ο Σαμαράς να δηλώσει ότι θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. 
Αλλά ...έχουμε καιρό ακόμη.

1 σχόλιο:

  1. Βγάζουν ωραία σποτάκια όμως.
    Τα βλέπεις και χάνεσαι, για λίγο. Νομίζεις ότι ζεις σε άλλη χώρα.
    Τρέλλο γέλιο.

    Μέχρι να κοιτάξεις ξανά το άδειο σου ψυγείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή