Σελίδες

5 Μαΐ 2011

Αυτός είναι φόρος!



Ο  Παπακωνσταντίνου είναι αυτός που:
1) Αύξησε τόσο τους φορολογικούς συντελεστές όσο και τους έμμεσους φόρους για τα λαϊκά στρώματα, αλλά μείωσε κατά 5 ολόκληρες μονάδες τους φορολογικούς συντελεστές των «εχόντων και κατεχόντων», που από 45% που φορολογούνταν τα κέρδη τους, ο φόρος τους έπεσε στο 35%, μετά μειώθηκε στο 25% και τώρα στο 20%!
2) Εκπροσωπεί ένα κράτος και μια πολιτική που - σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ - τα εισοδήματα από εργασία τα φορολογεί κατά μέσον όρο με συντελεστή 35%, ενώ τα κέρδη από επιχειρηματική δράση με συντελεστή 15%.
3) Επί των ημερών του, ο διεθνής Τύπος (περιοδικό «Σπίγκελ») αναφέρει ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων προυχόντων στις ελβετικές τράπεζες ανέρχονται στα 600 δισ. (!), ποσό περίπου διπλάσιο από το δημόσιο χρέος, το οποίο χρέος ο Παπακωνσταντίνου χρησιμοποιεί ως πρόσχημα, για να εξανδραποδίζει τους Ελληνες εργαζόμενους, την ώρα που «χαρίζει» φόρους στους μεγιστάνες.
4) Επιχείρησε μέσα σε ένα βράδυ να διαγράψει - με ειδική τροπολογία - βεβαιωμένα και ληξιπρόθεσμα φορολογικά χρέη της κλίκας των επιφανών μπαταχτσήδων ύψους 24 δισ. ευρώ!
*
Παρ' όλα αυτά, όμως, ο (εγκληματίας) Παπακωνσταντίνου προχτές, εξαγγέλλοντας το νέο τσουνάμι φοροσφαγής του λαού, είχε το... σθένος, με στόμφο και αντίστοιχη «σοσιαλιστική» παρρησία, να δηλώσει:
«Η φοροδιαφυγή είναι έγκλημα»!
Δεδομένου, λοιπόν, ότι οι «Παπακωνσταντίνου» εκτός όλων των άλλων που κάνουν, από πάνω μάς «δουλεύουν» κιόλας, η στήλη - στο πλαίσιο της δίωξης του εγκλήματος της φοροδιαφυγής - προτείνει:
Να καταργηθεί κάθε άλλος φόρος και να αντικατασταθεί με έναν και μόνο: Με το φόρο που θα επιβάλλεται προς δημαγωγούς, υποκριτές, φαρισαίους, πολιτικάντες και μαυρογιαλούρους εκπροσώπους των χορτάτων, κάθε φορά που θα ανοίγουν το στόμα τους.
Το χρήμα που θα έμπαινε σε μια τέτοια περίπτωση στα ταμεία θα έφτανε και θα περίσσευε. Για όλους μας.

1 σχόλιο: