Σελίδες

5 Μαΐ 2011

«Οσιος» ο πρωτεργάτης της αντεπανάστασης, φασίστας πάπας...



Τη Μέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιήθηκε η τελετή «οσιοποίησης» του πολωνικής καταγωγής, αρχιφασίστα πάπα Ιωάννη Παύλου του Β' στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, έξι μόλις χρόνια από το θάνατό του.
Ο πάπας Ιωάννης Παύλος Β' υπήρξε κορυφαία μορφή στην επιχείρηση του ιμπεριαλισμού, κορυφαίος φασίστας, συνεργάτης του Χίτλερ, πρωτεργάτης για την αντεπανάσταση και την ανατροπή του σοσιαλισμού, ήδη από τη δεκαετία του '70, ενώ η εκλογή του το φθινόπωρο του 1978 στον παπικό θρόνο θεωρήθηκε «ασυνήθιστο», καθώς μέχρι τότε, και για 455 χρόνια, όλοι οι πάπες ήταν Ιταλοί, ενώ ο τελευταίος εκλεγείς πἀπας "πεθαίνει" μυστηριωδώς. 

Ωστόσο, η εκλογή του έπαιξε συγκεκριμένο ρόλο στην αναβίωση των εθνικιστικών τάσεων μέσα στην Πολωνία, δυναμώνοντας ταυτόχρονα το ρόλο της φασιστικής Εκκλησίας στο εσωτερικό της κοινωνίας, σε μια στιγμή που η Πολωνία αποτέλεσε τον «αδύναμο κρίκο» του σοσιαλιστικού στρατοπέδου. 
Εξάλλου είναι γνωστό πως το Βατικανό δεν παρείχε μόνον ιδεολογική, αλλά και υλική υποστήριξη στις αντεπαναστατικές δυνάμεις (δεν ήταν τυχαία ο κυρίαρχος σύμμαχος του Χίτλερ). 
Σημειώνεται, επίσης, πως υπήρξε από τους πρώτους που έθεσε το θέμα της «Μεγάλης Αλβανίας», αλλά και «βοήθησε» και στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας... και όχι μόνο...
Τυπικά, η «οσιοποίηση» επισπεύσθηκε με το σκηνοθετημένο «θαύμα» του πάπα που υποτίθεται θεράπευσε Γαλλίδα μοναχή που έπασχε από Πάρκινσον τον Ιούνη του 2005. 
Βέβαια, στις 2 Απρίλη του ίδιου χρόνου ο πάπας είχε πεθάνει, αλλά, όπως λέει η Εκκλησία, είχε ήδη ...προλάβει να κάνει το θαύμα του. ( Η μαλακία δεν έχει όρια....ούτε  και η θρησκεία, αλλά ούτε και ο φασισμός... )
Στην τελετή «οσιοποίησης» ένα στάδιο πριν την «αγιοποίηση» (σημαντική μπίζνα για τους Ιταλούς επιχειρηματίες) συμμετείχαν 16 ηγέτες χωρών, και, βέβαια, 
ο γνωστός Πολωνός αρχιμαφιόζος των ιμπεριαλιστών, Λεχ Βαλέσα, 
ενώ ανακοινώθηκε ότι συμμετείχε ένα εκατομμύριο ανθρώπων 
(πολλοί Πολωνοί μεταξύ τους - που μάλλον δεν έχουν να φάνε), 
προφανώς εκστασιασμένων από το ...θεάρεστο έργο του πάπα, 
(ως αρχιμαφιόζου, αρχιμασόνου, αρχιφασίστα, αρχιπαιδεραστή, διακεκριμένου ναζιστή, αντικομμουνιστή, πράκτορα των σκοτεινών δυνάμεων του ιμπεριαλισμού και του διαβόλου κατά συνέπεια, σφαγέα των λαὠν του κόσμου, μεγαλοτραπεζίτη, μυστικού πράκτορα της  CIA, νταβατζή των πτωχών και άπορων ανθρώπων, κάθαρμα της ιμπεριαλιστικής εξουσίας, πουτάνα της παγκόσμιας διακυβέρνησης των πολυεθνικών εταιριών και συμμέτοχος σε όλους τους πολέμους παγκόσμια...), βέβαια μπροστά του ο Χίτλερ είναι και αυτός περισσότερο ἅγιος" ...
 Με τόσα προσόντα που αναφέραμε παραπάνω του άξιζε ο τίτλος του " άγιου"...
Το ελάχιστο, εξ άλλου είναι μετά από τόση προσφορά.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου