Σελίδες

4 Μαΐ 2011

Αναξιοποίητος γυρολόγος...



Μια προχτεσινή συνέντευξη του Μίμη Ανδρουλάκη στο ραδιοσταθμό «Βήμα FM» αναπαράγει ο αστικός Τύπος για να δώσει συνέχεια στη συζήτηση περί καυγάδων μεταξύ βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κυβερνητική πολιτική. Παρουσιάζεται δηλαδή ως «βόμβα» στα θεμέλια του κυβερνώντος κόμματος μια συνέντευξη όπου ασκείται επιδερμική κριτική σε επιμέρους επιλογές της κυβέρνησης και στο διά ταύτα καταλήγει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση και συνεπώς ο μόνος του καημός είναι πώς θα πειστεί και ο λαός να ξαναψηφίσει - όταν έρθουν οι εκλογές - τους εκτελεστές των εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων του. 
Ο Ανδρουλάκης, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο Γ. Παπανδρέου μπορεί και να «στενοχωριέται γι' αυτό που γίνεται», ισχυρίζεται ότι «δεν είχαν καταλάβει από την πρώτη στιγμή... πού πάμε να κυβερνήσουμε», αποδίδει στα πρόσωπα και όχι στη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ την αντιλαϊκή επίθεση, λέγοντας ότι «η σύνθεση της κυβέρνησης και τα άτομα, δηλαδή, δεν της επιτρέπει να φτάσει στο ύψος των περιστάσεων» και πως «τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση». 
Δεν περίμενε κανείς τίποτε διαφορετικό από ένα γυρολόγο που αναζητά αξιοποίηση από το σύστημα, από το να εκθειάζει χυδαία την αντιλαϊκή πολιτική και να προσπαθεί να αθωώσει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χρεώνοντας «αναποτελεσματικότητα» σε στελέχη της, προσπαθώντας να πουλήσει ιδιοτελώς τη χρησιμότητά του που έμεινε αναξιοποίητη. 
Γιατί αυτό είναι που ανησυχεί τον Ανδρουλάκη. 
Το κατά πόσο θα προχωρήσει με αποτελεσματικότητα το κυβερνητικό έργο που τσακίζει το λαό. 
Γι' αυτό συστείνει ότι «πρέπει η κυβέρνηση να αποκτήσει μια συνοχή, διότι έχει έναν κάβο να περάσει και δεν υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις», και καταλήγει μεταξύ άλλων: «Ενας λόγος υπάρχει αυτή τη στιγμή να ξαναψηφίσει κάποιος ΠΑΣΟΚ (...) στην κρίση, να το ξέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλος από το ΠΑΣΟΚ για να κάνει αυτή τη δουλειά (σ.σ. να εξασφαλίσει την καταβολή των δόσεων από τα 110 δισ. της τρόικας)». 
Συνεπής στη στρατηγική που υπηρετεί, παρά τα φτηνά του κόλπα...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/5/11, 2:18 π.μ.

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ΚΚΕΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΟΛΑΟΣ.......
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣ ?????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/11, 4:09 π.μ.

    Η απάντηση είναι μία και μοναδική : μιμησ ανδρουλακης...
    Αυτός ο γίγαντας... ειναι αυτο που αναφέρει ο προηγούμενος συνάδελφος , ανωνυμος...
    γειασου γιγαντα μίμη με τα πολλά σου προσώπατα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/11, 4:15 π.μ.

    Ο ΜΠΟΜΠΟΣ μας βγήκε γίγαντας στην διαπλοκή ...
    Α τον πουστάρα....
    1,30 με ανάταση τα χέρια αλλά πουτάνα... πουτάνατου ΚΚΕ, του ΣΥΝ, μετά τώρα του Πασοκ , ήδη έχει κλείσει θέση με την κόρη του Βρυκόλακα Ντόρα και στο τέλος τον περιμένει ο Καρατζαφυρερ,
    Εκει τελειώνουμε γιατι θα πεθανει πριν τον αρχιαποστατη και βρυκολακα Μητσοτακη,,, μην μπερδευεστε ο τιτλος ακομα ανηκει στον μητσοτακη αυτος ειναι τιποτενιος ουτε αυτον τον τιτλο δεν μπορει να παρει , δεν ειναι αποστατης ειναι απλα προδοτης πουλημενος και ξοφλημενος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή