Σελίδες

19 Μαΐ 2011

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, απαντάμε: ΟΧΙ !!!


Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Τη σφαγή μας, στην πολτοποίηση, στην απόλυτη φτωχοποίησή μας.
Απαντάμε: ΟΧΙ, δεν θα πάρουμε !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας για:
Την «εξ αποκαλύψεως αλήθεια» εκείνων που ένα χρόνο πριν διαφήμιζαν το μνημόνιο και έταζαν τη «σωτηρία» της Ελλάδας από το χρέος, αλλά μόλις χτες – μετά από αμέτρητες θυσίες και αβάσταχτα μέτρα – ήρθαν διά στόματος Γιούνκερ να δηλώσουν ότι το χρέος «δεν είναι βιώσιμο».
Απαντάμε: ΟΧΙ, δεν θα πάρουμε !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Ένα, ακόμα μεγαλύτερο τσουνάμι από αυτό που ήδη μας έχει οδηγήσει στη συμφορά, σε έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο, όπου οι επιτιθέμενοι, ως άλλοι σταυροφόροι, δε θα κόβουν πλέον μισθούς αλλά «κεφάλια».
Απαντάμε με ένα ξεκάθαρο: ΟΧΙ, δεν θα σας περάσει !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Το «όλοι μαζί τα φάγαμε», που σημαίνει ότι η ολιγαρχία θα συνεχίσει να συνάπτει (και να τρώει) δάνεια. Να ιδρύει «οφσόρ». Να κόβει συντάξεις που θα γίνονται χρυσές καταθέσεις στην Ελβετία. Και να παράγει ελλείμματα που «μόνο εμείς θα πληρώνουμε» και θα τα πληρώνουμε εφ’ όρου ζωής αφού το αρχικό τάχα τριετές μνημόνιο δεν ήταν παρά το περιτύλιγμα μιας προαποφασισμένης και χωρίς τέλος πτώσης στην άβυσσο της εκμετάλλευσης, της λεηλασίας, της αρπαγής και της απελπισίας.
Απαντάμε: ΟΧΙ, λάθος πόρτα χτυπάτε !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, το σοδομισμό της νοημοσύνης μας, την καπηλεία της ανέχειας από εκείνους που επί δεκαετίες μας την προκαλούν, τους ίδιους που όχι μόνο οδηγούν τον «Τιτανικό» στον πάτο, αλλά και που από τη βύθιση του «Τιτανικού» έχουν ήδη εξασφαλίσει αμύθητα «ασφάλιστρα».
Απαντάμε: ΟΧΙ, δεν θα το επιτρέψουμε !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Τις πολιτικές ηγεσίες που το 1999 δήλωναν, όπως ο Παπανδρέου στο Τάμπερε, ότι «δεν έχει ταμπού στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην ΕΕ». 

Που το 2005, μέσω της κυρίας Μπενάκη, δήλωναν ότι για να κάνει τη δουλειά της η ελληνική πλουτοκρατία «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν…». Τις ίδιες ηγεσίες που σήμερα, ως ανδρείκελα μιας αδίστακτης πλουτοκρατίας, έχουν την αναξιοπρέπεια να ανακοινώνουν τον τρόπο διακυβέρνησης του ελληνικού λαού, τη μια βάζοντας το ΔΝΤ να εξαγγέλλει την εκποίηση της Ελλάδας και την άλλη, χτες, με διαγγέλματα του Γιούνκερ περί «έγγραφης» (!) «εθνικής συνεννόησης».
Απαντάμε: ΟΧΙ ρεεεεεε … Είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες, εσείς μπορείτε να φύγετε από τη χώρα ΜΑΣ !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Τα σκλαβοπάζαρα της εκ περιτροπής εργασίας, σε μια Ελλάδα που θα περάσει από την τραγωδία του «κάθε οικογένεια και ένας άνεργος» στην ολική καταστροφή του «κάθε οικογένεια και δύο ή περισσότεροι άνεργοι».
Απαντάμε: ΟΧΙ, δεν σας περάσει !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Την αποβλάκωση, το ψέμα, την απάτη ενός πολιτικού συστήματος όπου οι υπηρέτες των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών εμφανίζονται ως ομιλούσες μαριονέτες στα ΜΜΕ να μας κάνουν «πατριωτικά» μαθήματα για το πώς «πρέπει» από τα 700 ευρώ να ζούμε με 500 και μετά με 200!
Απαντάμε: ΟΧΙ, δεν μασάμε !

Στη βρώμικη συναίνεσή σας, για:
Να σκύψουμε το κεφάλι, να κάνουμε … χαρακίρι, να γίνουμε … “γιουσουφάκια”, σαν και εσάς, σαν τα παπαγαλάκια σας, σαν τους συμβιβασμένους, τους οπορτουνιστές και τους ριψάσπιδες.
Απαντάμε: ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ !
Υπάρχει κι άλλος δρόμος !
Ο δρόμος του Αγώνα, ο δρόμος της αξιοπρέπειας, ο δρόμος 

του Κ Κ Ε  !

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ :  Faros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου