Σελίδες

15 Απρ 2011

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος χτυπήματος...


Η είδηση: Ζευγάρι συμπολιτών μας που υπηρετούν και οι δυο στους κόλπους της Αστυνομίας έγινε στόχος επίθεσης στην Κερατέα.
43 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα οι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο σπίτι των αστυνομικών, στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και Μιχαήλ Δελίδη, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς οχήματα ιδιοκτησίας τους και άλλο ένα φιλικού τους προσώπου, που ήταν σταθμευμένα μπροστά από την οικία.

Η απάντηση: Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα… ή αλλιώς ένα έργο που βαρεθήκαμε να το βλέπουμε. Στο συγκεκριμένο θέμα μπορούμε με άνεση να βάλουμε πολλούς τίτλους. Αλλά θα το πούμε σε απλά Ελληνικά:
«Αγάπη μου προβοκάτσια…» Και να σκεφτείτε ότι την περιμέναμε. Δε μπορεί τελικά να υπάρξει εισβολή χωρίς προβοκάτσια.

Τρεις εισβολές, τρεις προβοκάτσιες. Τυχαίο; Δε νομίζω.


Τρεις μήνες πίσω, την ημέρα που δέχτηκε η πόλη της Κερατέας την άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ που χτυπούσαν στο πέρασμά τους γέρους, αρρώστους και γυναίκες είχαμε ως απάντηση το ίδιο βράδυ την καταστροφή του υπό ανέγερση ΚΑΠΗ. Δουλειά επαγγελματική και καλοσχεδιασμένη. Μόνο που δε μας είπαν ποιοι Κερατιώτες θα έσπαγαν με βαριοπούλες το στολίδι τους…Αφήστε που το εν λόγω χτίσμα βρίσκεται μια πετριά δρόμο από το αστυνομικό τμήμα…

Στη 2η εισβολή είχαμε 2 βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Κώστα Λεβαντή σε μια προσπάθεια να τινάξουν στον αέρα την ενότητα των κατοίκων…
Ε, και στην 3η εισβολή (βλέπε χθες το μεσημέρι) είχαμε το κάψιμο των αυτοκινήτων ζεύγους αστυνομικών συμπολιτών μας.

Να το δούμε και από μια άλλη οπτική γωνία;

Τη στιγμή που δεχόμαστε βίαια χτύπημα από τις ένοπλες επίγειες δυνάμεις της ομάδας των ΜΑΤ αλλά και από το ελικόπτερο της αστυνομίας με απίστευτες ποσότητες χημικών.
Τη στιγμή που οι κάτοικοι πέφτουν κάτω από πλαστικές σφαίρες, από χτυπήματα με γκλομπς και σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Την ίδια στιγμή στο κεντρικότερο σημείο της πόλης γίνεται ληστεία!!!
Ε, τώρα μιλάμε για Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,
όχι παίξε - γέλασε…Ναι;

Και αργά το βράδυ ενώ προσπαθούμε να συνέλθουμε από την κατασταλτική επίθεση που δεχτήκαμε -στην κυριολεξία- άνευ λόγου και αιτίας, έρχεται ένα γεγονός να βάλει για άλλη μια φορά την υπογραφή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Σκηνοθέτης με νοσηρή φαντασία; Ή σκηνοθέτης βαλτωμένος στα ίδια και τα ίδια; Ιδού η απορία…Πάντως για την ιστορία αναφέρουμε το γεγονός ότι περιπολικό της Τροχαίας βρίσκεται επί 24ωρου βάσεως στα 50 μέτρα και σε απόλυτη ευθεία από το σπίτι των αστυνομικών που δέχτηκε την επίθεση.
Μα καλά, δεν είδαν; Δεν άκουσαν;

Συμπέρασμα: Αγαπητοί μου επαναλαμβάνεστε επικίνδυνα και θυμίζετε άλλες ωραίες εποχές του γνωστού και μη εξαιρετέου «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών».

Ας αποχωρήσουν οι Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης που καταδυναστεύουν την καθημερινότητά μας και φυλάνε τις ελιές και τα αμπέλια μας…μη και βγάλουν πόδια και φύγουν.

Ηρεμήστε και ελάτε να μιλήσουμε για τις λύσεις που έχουμε.

Γιατί λύσεις, ΥΠΑΡΧΟΥΝ και το γνωρίζετε!

Χαλαρώστε και αφήστε μας να κάνουμε ΠΑΣΧΑ με τις οικογένειές μας διότι έτσι όπως το βλέπουμε από Χριστούγεννα, Πάσχα και από Πάσχα με τα μπρατσάκια και τα βατραχοπέδιλα στη Λαυρίου ΜΑΣ βλέπω.

Δήμος Λαυρεωτικής
ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/4/11, 10:17 μ.μ.

    Το Καθεστως λοιπον θελει νεκρο.Ενας νεκρος αστυνομικος μια χαρα θα του ερχοταν τωρα. Σκεφτονται οτι η Κοινη Γνωμη θα σοκαριστει, ενδεχομενως θα μετριασει τις αντιδρασεις της, ενδεχομενως θα αναλογιστει οτι ολη αυτη η οργη ειναι αδιεξοδη, ενδεχομενως θα θεωρησει αναποφευκτη την οικονομικη πολιτικη γιατι η απαντηση σε αυτη θα ειναι το Χαος, ενδεχομενως θα συμβει αυτο που συνεβη μετα τη Μαρφιν, οταν παρακρατικοι δολοφονοι σκοτωσαν 4 ανθρωπους μεσα στις τραπεζες και τα φορτωσαν μετα στην Αριστερα,
    με αποτελεσμα οι αντιδρασεις να κοπασουν κ ο κοσμος να παγωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/4/11, 10:28 μ.μ.

    Αυτό το τελευταίο τώρα με την επίθεση στο σπίτι των αστυνομικών στην Κερατέα.
    Κάτοικοι της πόλης οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί.
    Πόσο καιρό πάει τώρα αυτό, 3-4 μήνες?
    Υπήρξαν πολλές συγκρούσεις, βιαιότερες λίγο καιρό πριν, μάλιστα δεν πάνε πολλές μέρες που τα ΜΑΤ παίξανε τους λοκατζήδες και δείρανε κάποιους κατοίκους σ ένα πρόχειρο παράπηγμα ένα βράδυ.
    Αν κάτοικοι θέλανε να εκδικηθούν, να ξεσπάσουν επιτιθέμενοι στον πιο βολικό μπάτσο, θα τόχαν κάνει ως τώρα.
    Αν αντιεξουσιαστές, αναρχικοί, μπαχαλάκηδες ή όπως θέλετε πείτε τους από άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου που συμπαραστέκονται κατά κει, θάθελαν να μπαχαλέψουν, δεν βλέπω πως θα μπορούσαν να ξέρουν που μένουν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί, χώρια που δεν έχει παιχνίδι το να κάψεις κάποιους σ ένα σπίτι, δεν είναι τόσο διεστραμένοι βρε αδελφέ.
    Μια χαρά όμως θα μπορούσαν να τους κάψουν οι "γνωστοί-άγνωστοι", ειδικά τώρα, που σαν νάχουν κουραστεί τα ΜΑΤ κι αφορμή ψάχνουν να απεμπλακούν απ τον όλο καυγά.
    Κάπως θάπρεπε να τους φανατίσουν πάλι, μην τυχόν και μείνει πίσω η κατασταλτική τακτική.
    Αστυνομικοί είναι το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ας δραστηριοποιηθούν, ας ξαναθυμηθούν πως κάνουν έρευνα, ας λειτουργήσουν σαν αστυνομικοί.
    Αρκεί να κάνουν έρευνα μόνοι τους.
    Είμαι σίγουρος πως αν τα καταφέρουν, το συμπερασμα στο οποίο θα καταλήξουν θα τους πονέσει πολύ.


    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/4/11, 10:49 μ.μ.

    http://redflyplanet.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή