Σελίδες

15 Απρ 2011

ΣΚΑΪ : φασισμός και συκοφαντία...



«Το ΚΚΕ, με απόφαση μάλιστα της Κεντρικής του Επιτροπής, δε δημοσιοποιεί τα στοιχεία ισολογισμών από τη διαχείριση της κρατικής επιχορήγησης, όπως κάνουν τα άλλα κόμματα», αποφάνθηκε χτες ένα από τα «παπαγαλάκια» που διαθέτει ο Αλαφούζος για να βγάζουν τη λάντζα της αντιΚΚΕ προπαγάνδας. 
Η εμπάθεια για το λαό και το Κόμμα, σε συνδυασμό με το ψέμα, οδηγούν το ΣΚΑΪ σε παραλήρημα και ανοιχτή συκοφαντία, καθώς ψάχνει τρόπο να χτυπήσει το ΚΚΕ με αιχμή τα οικονομικά του. 
Για λογαριασμό του αστικού κράτους που υπηρετούν, πιέζουν το ΚΚΕ να αποδεχτεί έλεγχο στις σχέσεις με τα μέλη του, μέσα και από τη δημοσιοποίηση των οικονομικών ενισχυτών του. 

Θέλουν το ΚΚΕ του χεριού τους, επειδή φοβούνται την επιρροή του στο κίνημα και το λαό. 
Οσο για το «τσακάλι» που έθεσε θέμα δημοσιοποίησης των ισολογισμών του Κόμματος, τον παραπέμπουμε στον «Ριζοσπάστη» της 27ης Φλεβάρη 2011, στη σελίδα 28. 
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια... και ο φασισμός είναι ετοιμοθάνατος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/4/11, 3:35 μ.μ.

    Επειδή ο ΣΚΑΪ και τα άλλα αστικά ΜΜΕ εξασκούνται συχνά πυκνά στην αντιΚΚΕ προπαγάνδα, ανακαλύπτοντας άλλοτε σχέσεις του Κόμματος με τη «Γερμανός», άλλοτε άρνηση του ΚΚΕ για έλεγχο στα οικονομικά του και πάει λέγοντας, τους διευκολύνουμε στο δαιμόνιο «ρεπορτάζ» τους, επαναδημοσιεύοντας στη στήλη τους ισολογισμούς που κάθε χρόνο δημοσιεύει το ΚΚΕ στην έντυπη έκδοση του «Ριζοσπάστη». Οι συγκεκριμένοι ισολογισμοί αφορούν το 2009 (δημοσιεύτηκε στις 28/2/2010, σελ. 29) και το 2010 (δημοσιεύτηκε στις 27/2/2011, σελ. 28). Το είπαμε και χτες, το ξαναλέμε σήμερα: Το ψέμα, όπως και η προσπάθεια να σπιλωθεί το ΚΚΕ, έχουν κοντά ποδάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή