Σελίδες

11 Απρ 2011

Η επανάσταση του γιαουρτιού...

"Σάλο" έχει προκαλέσει για άλλη μια φορά στους κύκλους της υπερεπαναστατικής Αριστεράς των σαλαμιών και της οικολογίας, η "αντεπαναστατική κίνηση" της Αλέκας Παπαρήγα, να υποβιβάσει την ρίψη γιαουρτιών στις ΜΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ και να την χαρακτηρίσει ωςμικροαστική αντίδραση - δικαιολογημένης μεν, τυφλής δε - οργής.

Σύμφωνα με την Βίβλο του καλού επαναστάτη "Ο Αριστερισμός στον κύβο", άρθρο 2 παράγραφος 4, η ρίψη γιαουρτιών, ζαρζαβατικών και κερμάτων, δια την συνοδείαν των απαραίτητων γαμωσταυριδίων, θεωρείται "άκρως ευεργετική για το κίνημα, καθώς αποτελεί το δεύτερο μετέωρο βήμα προς το Σοσιαλισμό

 (το πρώτο είναι οι ιαχές "κλέφτες κλέφτες" και οι μούντζες μπροστά απο το Κοινοβούλιο) και την δημιουργία μιας νέας αναβαθμισμένης πολιτικά, οικονομικά και προπαντώς πολιτισμικά, κοινωνίας." 

Μάλιστα συνίσταται για συμβολικούς λόγους, το γιαούρτι να είναι άπαχο, τα ζαρζαβατικά εισαγωγής, και τα κέρματα μικρής αξίας διότι έχουμε και κρίση "χρέους" .... σύμφωνα με τον γκουρού της αριθμολαγνείας και προστάτη των αδυνάτων, Δημήτρη Καζάκη.


Καταδικάζουμε λοιπόν απερίφραστα, την αντικινηματική δράση του ΚΚΕ, το οποίο αντίρροπα στα ιστορικά διδάγματα της Αιγύπτου και τις αντικειμενικές συνθήκες της Βόρειας Αφρικής, αντι να διδάσκει στους νέους του κινήματος, κατάλληλες μεθόδους ανταρτοπόλεμου με γιαούρτια, γυρνοβολάει στην κοινωνία και στους χώρους δουλειάς, ενημερώνοντας και οργανώνοντας τους εργαζόμενους σε εργατικά και αντιιμπεριαλιστικά μέτωπα. Τι να την κάνει εξάλλου κάποιος την πολιτική ενημέρωση, ενεργοποίηση και συνειδητοποίηση, όταν απλά μπορεί να εκτονωθεί με ένα κεσεδάκι "Αγελαδίτσα" ?
Redfly Planet.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/4/11, 6:17 μ.μ.

    Την κυβέρνηση βολεύουν οι ανώριμες ή ανόητες ενέργειες κατά κυβερνητικών στελεχών, ανεξάρτητα ποιος τις κάνει και γιατί. Τα κόμματα και οι μηχανισμοί του συστήματος φοβούνται μόνο το οργανωμένο εργατικό - λαϊκό κίνημα που έχει στόχο την ανατροπή της εξουσίας τους και όχι το ξεφώνημα προσώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή