Σελίδες

14 Απρ 2011

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στο πλαίσιο της δίμηνης καμπάνιας της Οργάνωσης ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ διοργανώνουν μαθητικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στις 16 και 17 του Απρίλη. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης (λεωφορείο 29, στάση Ελπίδος), με ώρα έναρξης των αγώνων στις 11 π.μ. Χαιρετισμό στην έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων θα απευθύνει η Τατιάνα Μάντζιου, στέλεχος της Οργάνωσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 6978.537.015 και 6988.998.009.
Με ανακοίνωσή τους οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ σημειώνουν: «Οι δυτικές συνοικίες Θεσσαλονίκης είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα οξυμένο το πρόβλημα των ναρκωτικών.
Μέσα από αυτή την καμπάνια η ΚΝΕ, η μοναδική πολιτική νεολαία που τίθεται ανοιχτά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στοχεύει στο να γίνουν πλατιά γνωστές οι θέσεις της για τη μάστιγα των ναρκωτικών και να αποκαλύψει την πραγματική αιτία πίσω από το ολοένα και πιο οξυμένο πρόβλημα των ναρκωτικών, που δεν είναι άλλη από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα. Σε περίοδο που η καπιταλιστική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη και η εργατική τάξη με τα παιδιά της βιώνουν την πιο βάρβαρη επίθεση των τελευταίων δεκαετιών, το ζήτημα των ναρκωτικών παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Για το ΚΚΕ και τη Νεολαία του είναι ξεκάθαρο πως κοινός παρονομαστής του προβλήματος των ναρκωτικών και συνολικά των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η νεολαία είναι ο καπιταλισμός. Η ΚΝΕ καλεί όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν στο τουρνουά, να γίνουν πρωτΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στον αγώνα για την πραγματική ζωή που τους αξίζει. Να παίξουν ποδόσφαιρο για μια κοινωνία όχι με ελεύθερα ναρκωτικά αλλά μια κοινωνία απαλλαγμένη από ναρκωτικά!».
Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ για διάφορα θέματα σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες:
Αύριο, Παρασκευή 15 του Απρίλη
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει αντιιμπεριαλιστική συναυλία με θέμα «Ενα τραγούδι για το λαό της Λιβύης», με μαθητικά συγκροτήματα, στην πλατεία Γεωργίου, στις 8 το βράδυ. Ομιλητής θα είναι ο Θωμάς Κρούσαρλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
Μεθαύριο, Σάββατο 16 του Απρίλη
  • Η ΤΟ Μαθητών Πάτρας της ΚΝΕ, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης (Πλ. Γεωργίου), στις 7 μ.μ., διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι θεωρίες περί κράτους και αντιπαράθεση με αυτές», βιβλιοπαρουσίαση του «Κράτος και Επανάσταση». Ομιλητής θα είναι ο Χρήστος Αγγελόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ ανεβάζει μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα το ποίημα «Ο Επιτάφιος» του Γ. Ρίτσου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Φιλαρμονικής.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις» στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας στη Χαλκίδα, στις 7.30 μ.μ.
Την Κυριακή 17 του Απρίλη
  • Η Τομεακή Οργάνωση Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στο 4ο Ενιαίο Λύκειο Νίκαιας (Μπελογιάννη, πίσω από το Κρατικό Νοσοκομείο), στις 7.30 μ.μ. Θα προηγηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5, το οποίο θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου