Σελίδες

29 Απρ 2011

Σχεδιασμένη υποκρισία...



ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ότι αγανάκτησαν χτες οι τίμιοι και άσπιλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, βλέποντας στην αίθουσα της Βουλής τον Ακη Τσοχατζόπουλο...
Αν είναι δυνατόν οι βουλευτές ενός κόμματος σύγχρονου, που έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με το «χτες» της φαυλοκρατίας, της μίζας και των πελατειακών σχέσεων, να αναγκάζονται να συνυπάρχουν με εκπροσώπους του «παλιού» 
στον ίδιο χώρο!
Αυτοί, που έχουν αναλάβει και οδηγούν τη χώρα στο μέλλον της «διαφάνειας», της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», των «αξιόπιστων στοιχείων», που «αλλάζουν την παραγωγική δομή», να πρέπει τώρα να θυμηθούν ένα τέτοιο παρελθόν.

Να ηχούν ξανά στα υπερ-ευαίσθητα πλέον αυτιά τους λέξεις, όπως «μίζες», «υπερτιμολογήσεις», «βρώμικο χρήμα»! 
Πραγματικά, ταλαιπωρήθηκαν οι άνθρωποι.
Στους δικούς τους καιρούς, βλέπετε, δεν υπάρχουν παράνομες χρηματοδοτήσεις, ή, αλλιώς, «μίζες»! 
Θα είναι πλέον νόμιμες! 
Οι γερμανικές εταιρείες δε θα χρειάζονται πολιτικές παρεμβάσεις για να μην τηρούν τις παραγγελίες τους. 
Προβλέπεται πλέον από τον ...ίδιο το νόμο!
Ειδικά, μάλιστα, για τις μίζες που αφορούν ναυπηγεία - όπως των περίφημων υποβρυχίων - η κυβέρνηση μάλλον έχει βρει οριστική λύση: Αν εξαφανίσει τη ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα, προφανώς δε θα υπάρχουν τέτοια θέματα.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ «μακρύς ο δρόμος» της εξόδου από την κρίση, φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο και για να το λέει αυτό ...κάτι θα ξέρει.
Οπως, για παράδειγμα, ότι έχουν σχεδιάσει πολιτικές λιτότητας και ανεργίας χωρίς ημερομηνία λήξης, είτε υπάρχει κρίση είτε όχι, είτε κάνουν αναδιάρθρωση είτε όχι, είτε πληρώσουν το χρέος είτε όχι, είτε είναι στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ είτε όχι.
Κι αυτό ακριβώς θέλουν να κρύψουν από τον ελληνικό λαό, γι' αυτό τα αποπροσανατολιστικά περί αβεβαιότητας, πιθανών εκλογών, ανασχηματισμών, νέων κυβερνητικών σχημάτων θα συνεχίζονται με όλο και μεγαλύτερη ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου