Σελίδες

12 Φεβ 2011

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ...

Οσο και αν ωρύεται ο τύποις πρωθυπουργός, κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά το σαθρό ιδεολόγημα ότι τάχα στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές ο λαός ενέκρινε την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει. «Η νομιμοποίηση που μας έδωσαν οι πολίτες, είναι η δύναμή μας. Και όσοι ακόμα προπαγανδίζουν το αντίθετο, προσβάλλουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό, γι' αυτό και πήραν την απάντηση ακόμα και στις αυτοδιοικητικές εκλογές», ισχυρίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο, ερμηνεύοντας κατά πώς τον βολεύει το εκλογικό αποτέλεσμα. 
Θέλει να ξεχνάει ότι το ΠΑΣΟΚ μέσα σε ένα χρόνο έχασε πάνω από ένα εκατομμύριο από τους ψηφοφόρους του 2009, ότι οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ πήραν το ένα τρίτο όσων ψήφισαν, δηλαδή το ένα τρίτο του ήμισυ των εκλογέων, ότι «πράσινοι» περιφερειάρχες και δήμαρχοι στον πρώτο γύρο συγκέντρωσαν το... πλειοψηφικό ποσοστό του 15%-20% του εκλογικού σώματος. 
Δεν υπάρχει καμία λαϊκή νομιμοποίηση λοιπόν στην κυβέρνηση και στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζει. 
Δύναμη της κυβέρνησης είναι η δύναμη της πλουτοκρατίας και των ξένων συμμάχων της, της τρόικας, του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ. 
Είναι η δύναμη των αστικών ΜΜΕ, του ΣΕΒ, είναι η δύναμη που αντλεί από τη στήριξη της ΝΔ, του ΛΑ.Ο.Σ και των κοινωνικών εταίρων. 
Από την άλλη, φαίνεται καθαρά ότι πρέπει ο λαός να αφαιρέσει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να επικαλείται την ψήφο του για την αντιλαϊκή πολιτική της, όχι μόνο διορθώνοντας την ψήφο του, αλλά αλλάζοντας τους συσχετισμούς και ενισχύοντας αποφασιστικά την κοινωνικοπολιτική συμμαχία για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου