Σελίδες

18 Φεβ 2011

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την επίθεση των ματ κατά διαδηλωτών του ΠΑΜΕ στην Κομοτηνή

Το ΚΚΕ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και τη χρήση χημικών σε βάρος διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, αγροτών, φοιτητών και γυναικών που διαδήλωναν με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κομοτηνή. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αυταρχικό κατήφορο. Προκειμένου να προστατεύσει την προπαγανδιστική εικόνα που καλλιεργεί ότι έχει τη λαϊκή συναίνεση, καταφεύγει στην καταστολή του ταξικού εργατικού κινήματος. Γελιέται αν νομίζει ότι με τη βία και τον αυταρχισμό θα αντιμετωπίσει την πάλη των εργαζομένων και του λαού κατά της βάρβαρης πολιτικής της.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/2/11, 7:19 μ.μ.

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια των Μαλγάρων πραγματοποιούν από τις 17:00 το απόγευμα μέλη του ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης, που διαμαρτύρονται για τα οικονομικά μέτρα και την κυβερνητική πολιτική.

    Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και τα οχήματα διέρχονται ελεύθερα, χωρίς να πληρώνουν οι οδηγοί το ανάλογο αντίτιμο.

    «Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της αντιλαϊκής θύελλας. Συνεχίζουμε τον αγώνα, παρά την ποινικοποίηση που προσπαθεί να επιβάλλει η κυβέρνηση», ανέφερε το στέλεχος του ΠΑΜΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

    Η κινητοποίηση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 το βράδυ.
    zougla

    ΑπάντησηΔιαγραφή