Σελίδες

12 Φεβ 2011

ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

Ενα ευφάνταστο «επιχείρημα» για να χτυπήσει όσους αρνούνται να καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων, φοβίζοντάς τους αλλά και στρέφοντας άλλους εναντίον τους, βρήκε ο ΛΑ.Ο.Σ. 
Ετσι, ο εκπρόσωπός του χτες έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το "Δεν πληρώνω" εξυπηρετεί τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες που ψάχνουν αφορμή να σπάσουν τις χαμηλότοκες χρηματοδοτήσεις των κατασκευαστριών εταιρειών. Εάν οι εταιρείες αυτές πάνε από το 1% σε επιτόκια ύψους π.χ. 6%, τότε τα διόδια θα γίνουν πολύ ακριβότερα. Η άλλη λύση είναι να επανακρατικοποιηθούν τα διόδια και το κράτος να κατασκευάζει πάλι τους δρόμους, οπότε θα τελειώσουν το 2050...».
Δηλαδή, όσοι δεν πληρώνουν το χαράτσι των διοδίων «δουλεύουν» για τις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες και αυτό που θα κατορθώσουν - λέει ο ΛΑ.Ο.Σ. - είναι τελικά να ακριβύνουν κι άλλο τα διόδια. 

Λίγο απέχει από το να ισχυριστεί ότι είναι και βαλτοί των τραπεζών! 
Για το ΛΑ.Ο.Σ. βέβαια δεν υπάρχει καμία λύση παρά μόνο μία: να πληρώνουμε αδιαμαρτύρητα κάθε χαράτσι που επιβάλλεται! 
Είναι ενάντια στο να κατασκευάζει το κράτος τους δρόμους, γιατί λέει θα τελειώνουν το... ποτέ. 
Η μόνη λύση την οποία έχει προτείνει είναι να διπλασιαστεί ο χρόνος εκμετάλλευσής τους από τις εταιρείες, με αντάλλαγμα να μειώσουν αυτές στο μισό το αντίτιμο για τη διέλευση. 
Τόμπολα! 
Ο λαός τα ίδια θα πληρώνει και οι εταιρείες τα ίδια θα κερδίζουν.
 Γιατί τελικά ο ΛΑ.Ο.Σ. για το κεφάλαιο δουλεύει, αυτό δεν μπορεί να του το αμφισβητήσει κανείς.

1 σχόλιο:

  1. Τάσο μου ήρθε ένα μήνυμα μέσω του sync όπου φαίνεται να κατηγορείς τους διαχειριστές του για σοβαρά πράγματα. Αν θες και εσύ, θα ήθελα μια ενημέρωση για το τι συμβαίνει.
    Νά 'σαι καλά.
    antigeitonies
    To mail μου antigeitonies@yahoo.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή