Σελίδες

2 Φεβ 2011

Ο ΣΚΑΪ ως εισαγγελέας...

Τα αστικά ΜΜΕ εξελίσσονται και σε μοχλό ποινικοποίησης της λαϊκής δράσης, διολισθαίνοντας στον πιο επικίνδυνο αντιδραστικό δρόμο της συμβολής τους στην καταστολή.
Η στοχοπροσηλωμένη προπαγάνδα για επιβολή του «κράτους του νόμου» που απαιτούν οι καπιταλιστές, προκειμένου να επιβάλουν μείωση μισθών - συντάξεων, να αφήνουν απλήρωτους εργάτες, να φοροδιαφεύγουν, να έχουν ανασφάλιστους εργαζόμενους, να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν όσους διεκδικούν το δίκιο τους, δηλαδή την παράνομη αντεργατική δράση τους και με την κρατική καταστολή, τώρα εκφράζεται και με συμμετοχή τους σ' αυτό το εγκληματικό αντιλαϊκό έργο.

Αυτό εκφράστηκε χτες με επιστολή του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ προς το ΠΑΜΕ, που ζητούσε: «Γνωστοποιήστε μας αν μέλη σας απέκλεισαν το πρωί την είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, εμποδίζοντας πολίτες να εισέλθουν σε αυτό αλλά και εργαζόμενους που ήθελαν να προσέλθουν στην εργασία τους»... 
Απαίτηση ενός σταθμού, που θυμίζει εισαγγελέα και ανακριτή, τα στελέχη του οποίου καθημερινά πρωτοστατούν στην προπαγάνδα υπέρ της πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - μεγαλοεπιχειρηματιών, όπως ο ιδιοκτήτης του. 
Να τους γυρίσει την πλάτη ο λαός. 
Είναι εχθροί του, έχει αποδειχτεί πολλές φορές. 
Τώρα όλοι «Ριζοσπάστη» και «902», τις μοναδικές φωνές του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου